35673378 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 3510 عنوان تنهایی یعنی بغض کنی گریه کنی هیچکس نفهمه 😢 93 بازدید | 8 پست خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته 1400/05/31 | 23:03 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
35673378 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 3510 عاخ چقد که دلم تنگه🙃💔 منممممم دلم تنگه ولی برای خودم برای اون فاطمه ای ک پاک بود خوب بود خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته
بیشونم عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 درک میکنم کاملا🙂منم مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
35673378 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 3510 درک میکنم کاملا🙂منم نمیدونم باید چقد گریه کنم تا اروم شم خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته
بیشونم عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 گریه هام بی صداست و تموم میشن امادستم مدام جلوی دهنمهفقط وقتی عرررررررررر بزنم خالی میشم😐💔 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
35673378 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 3510 گریه هام بی صداست و تموم میشن اما دستم مدام جلوی دهنمه فقط وقتی عرررررررررر بزنم خالی میشم😐💔 من نمیدونم چرا امشب اشکم نمیا فقط بغضم خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته
نلارزذت عضویت: 1399/10/18 تعداد پست: 1243 من نمیدونم چرا امشب اشکم نمیا فقط بغضم والا منم همین الان دارم گریه میکنم دلم خیلی گرفته