2777
2789
عنوان

شوهر .....

302 بازدید | 14 پست

خیلی دم از نداری میزنه ارایشگره 

دیروز خونه مادرش بودیم بعد بمن زنگ زد ک به مامان بگو میخواد سرشو چ رنگی کنه براش رنگ و دکلره بگیرم 

خلاصه منم هیچی ازش نمیخواستم بجز خرید بچه 

دیدم اینجوره 

گفتم واسه بچه یه شربت تقویتی بگیر اونم زنگ زد ک صد و پنجاه تومنه گفتم خب باشه بگیر 

خلاصه گرفت 

صبح گفتم پوشک نداره شروع کرد داد بیداد ک بیخود کردی دیشب گفتی اون شربت بخرم یه عالمه بد و بیراه گفت و رفت 

بعدم دوبار برگشت پوشک خریده بود از همون دم در پرتش کرد کنارم 

بعدم محکم درو بست 

من چیزی نگفتم 

دیکه ظهر زنگ زد گفت بیا پایین برات ناهار گرفتم 

گفتم نمیخورم چرا گرفتی « خیلی ناراحت بودم» 

دیگه زوری  رفتم ازش گرفتم تشکر هم نکردم 

...

باهاش حرف بزن و بگو وقتی بچه میخواستی باید فکر مخارجشم میکردی

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش حرف بزن و بگو وقتی بچه میخواستی باید فکر مخارجشم میکردی

هزار بار بهش گفتم 

گفتم حتی یه دقیقه بچه نگه نمیداری خرجشم قرار باشه خودم بدم پس تو چکاره ای 

میگه همینه ک هست 

...

باز آفرین بهش که تو نداری برات ناهار خریده 

ما که میگه تو خونه ای درست کن خودت 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

وا برا چیزی ک وظیفش هست هم همچین میکنه‌عجب‌.

من که برا بچم از همین الان کهنه خریدم.فقط ماه اول و شبا و مهمونیا پوشک میخوام بکنم.بقیش کهنه.

از نظر سلامتی هم بهتره.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
هزار بار بهش گفتم  گفتم حتی یه دقیقه بچه نگه نمیداری خرجشم قرار باشه خودم بدم پس تو چکاره ای&n ...

😐😐😐😐یعنی چی همینه ک هست

ب عنوان پدر بچه ی وظایفی داره

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
میخره ولی هر دفه مغزمو‌میخوره

فقط شنونده باش ولاغیر

فشار اقتصادیه نمیدونه چیکار کنه سر تو خالی میکنه

بیچاره شوهرت 

😳

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

عزیزم سعی کن بیشتر درکش کنی کارش که اصلا درست نیست ولی خب این روزا پول واقعا سخت بدست میاد و راحت از دست میره ما هر دو شاغلیم بازم این کج خلقی های عصبی و استرسی بینمون کم نیست. 

عزیزم سعی کن بیشتر درکش کنی کارش که اصلا درست نیست ولی خب این روزا پول واقعا سخت بدست میاد و راحت از ...

من حقیقتا زورم اومد اونقدر پول رنگ و دکلره میده اونم ک کسی ازش نخواسته خودش پیشنهاد میده 

گفتم یه چیزی هم من بگم کوفتش کنم

...
هزار بار بهش گفتم  گفتم حتی یه دقیقه بچه نگه نمیداری خرجشم قرار باشه خودم بدم پس تو چکاره ای&n ...

میگفتی برا مادرت رنگ و دکلره نخر مگه واجبه ننت موهاش رنگ نکنه دنیا اخر میشه

و خدایی که در این نزدیکیست