2777
2789
عنوان

چطوری توبه کنم که خدا ببخشه؟

647 بازدید | 31 پست

من دیشب به شوهرم خیلی سرکوفت زدم 

نمیدونم شما چی میگین بهش ولی حرفایی که خواهرش زده بودن رو زدم تو سرش 

الان عذاب وجدان دارم که ناراحتش کردم نمیتونمم به خودش چیزی بگم باهاش در ارتباط نیستم 

چیکار کنم خدا ببخشتم؟ 

چراباشوهرت در ارتباط نیستی مگه کجاست؟

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قراره فردا بهم خبر بده که طلاق بگیریم یا زندگی کنیم  تا قبلش نمیتونم بهش پیام بدم

یعنی چی فقط به خاطر دیشب جدامیشه ؟!

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

خواهره من

اول اینکه توزندگی زناشویی باید خیلی مراقب بود که حقی از همسر ضایع نشه

شوهر شما چه گناهی داره اگه خواهرش خطا کرده؟؟

اگه قطع رابطه کنه خدا خوشش نمیاد اگه باهاش خوب باشه شما خوشت نمیاد

بخدا اینو از خیلی از علما شنیدم و حتی تو روایات ائمه هست که گاهی یه عصبانیت کوچیک نسبت به همسر چه مرد باشه چه زن کل اعمال نیک اون فرد رواز اول بلوغش محو میکنه

اگه کسی به اینا ایمان داشته باشه باید بدونه که خیلی اوضاعش خرابه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
خواهره من اول اینکه توزندگی زناشویی باید خیلی مراقب بود که حقی از همسر ضایع نشه شوهر شما چه گناهی ...

شب جمعه اگه رفتید حرم کربلا یادتون باشه روضه ی علی اکبر نخوانید مادرآقا تحملشونداره  

مهم نیست قرارهای فردا خبربده اگر واقعا تقصیر دارید عذرخواهی کنید شاید دیگه همسرنمونید اما انسان که هستید

شب جمعه اگه رفتید حرم کربلا یادتون باشه روضه ی علی اکبر نخوانید مادرآقا تحملشونداره  

تابحال مشرف نشدم

بزرگترین آرزوم رفتن کربلاست ولی هنوز نرفتم

دیوانه ومجنون روضه علی اکبرم

بین همه روضه ها بدجور باآقا علی اکبر انس دارم

اینکه شب جمعه نباید روضه علی اکبر خوند رومیدونم...

دعاکنین بتونم برم کربلا

دیگه اگه جنازمم برگرده راضیم بخدا

تابحال مشرف نشدم بزرگترین آرزوم رفتن کربلاست ولی هنوز نرفتم دیوانه ومجنون روضه علی اکبرم بین همه ...

شما سید هستید؟

خواهره من اول اینکه توزندگی زناشویی باید خیلی مراقب بود که حقی از همسر ضایع نشه شوهر شما چه گناهی ...

منم‌پشیمونم خیلی تند رفتم 

بخدا قطع رابطه منظورم نبود فقط گفتم باهات اینجورین تو خوبی قدر منو نفهمیدی

یکی از شاگردان مرحوم شیخ رجبعلی خیاط نقل میکند :

زنی بود که شوهرش سید و از دوستان جناب شیخ بود . او خیلی شوهرش

را اذیت میکرد .

پس از چندی آن زن فوت کرد . هنگام دفنش جناب شیخ حضور داشت . بعد فرمود :

روح این زن جدل میکند که : خب ! مردم که مردم ، چطور شده !

زمانیکه خواستند او را دفن کنند اعمالش به شکل یک سگ سیاه درنده درآمد .

همینکه خانم متوجه شد این سگ باید با او دفن شود ، فهمید چه بلایی در

مسیر زندگیش بر سر خود آورده ، شروع کرد به التماس و التجا و نعره زدن !

دیدم خیلی ناراحت است . لذا از این سید خواهش کردم که زنش را حلال کند .

او هم بخاطر من حلالش کرد . سگ سیاه رفت و او را دفن کردند .