2777
2789
عنوان

چطوری توبه کنم که خدا ببخشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرحوم آقا شیخ رجبعلی خیاط (رضوان الله علیه)با عده ای به کربلا مشرف شده بودند. در میان آنان یک زن و شوهری بودند.

💠یک روز که از حرم پس از انجام زیارت بیرون آمده و بر می گشتند، این زن و شوهر با فاصله قابل ملاحظه ای از شیخ و در پشت سر ایشان راه می رفتند…

♻️در میان راه در ضمن صحبتی که بین آنها می شود، آن خانم یک نیشی به شوهرش زده و سخنی آزار دهنده به وی می گوید.

🔵 هنگامی که همه وارد منزل و آن محل استراحت می شوند و آقا شیخ رجبعلی به افراد زیارت قبولی می گوید؛

🔰 به آن خانم که می رسد، می فرماید: تو که هیچ، همه را ریختی زمین!

🌀آن خانم می گوید: ای آقا! چطور؟! من این همه راه آمده ام کربلا؛ مگر من چکار کرده ام؟!

✨فرمود: از حرم آمدیم بیرون، نیشی که زدی، همه اش رفت…!

⛔️یعنی همه نور معنوی و فیوضاتی که از زیارت کسب کرده بودی، با این عملت از بین بردی!

📒 از فرمایشات استاد فاطمی نیا

چطور

شرمنده قصدم فضولی نبود. آخه توی امضاتون به خانم گفتین حضرت مادر. 

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

آیت الله سعادت پرور تهرانی می‌فرمودند:

من یک‌ بار بیشتر در عمرم عصبانی نشدم در حالی که حق با من بود ولی بعد از آن خیلی سریع از دلِ طرفِ مقابلم در آوردم و او را شاد کردم!

شب در عالم رویا دیدم که به من گفتند:

یک عصبانیت ۲۰ سال انسان را عقب می‌اندازد!

نزد استادم علامه طباطبایی رفتم و اتفاق رخ داده را تعریف کردم. ایشان فرمودند:

این سخن، به حق است!

آیت الله سعادت پرور تهرانی می‌فرمودند: من یک‌ بار بیشتر در عمرم عصبانی نشدم در حالی که حق با من بود ...

اره درسته 

میشه برام دعا کنید که همسرم فردا از طلاق پشیمون شه و بگه بیا زندگی کنیم؟ 

به همین‌محرم قسم همه چیو از دلش در میارم

😭😭😭😭😭

هیچ وقت ازگناهی که بعداون به اندازه ی دورکعت نماز که بخونی وتوبه کنی وقت داشته باشی نترس درسته حق الناسه ولی اگه ازخدابخوای کمکت می کنه جبران کنی

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
هیچ وقت ازگناهی که بعداون به اندازه ی دورکعت نماز که بخونی وتوبه کنی وقت داشته باشی نترس درسته حق ال ...

الان نمیتونم بخونم هفته دیگه قول میدم بخونم 

میشه دعا کنید همسرم فردا از  طلاق منصرف شه و بگه بیا زندگی کنیم؟

بهتون توصیه میکنم همین امشب..همین الان برین کتاب سه دقیقه درقیامت رو که پی دی اف رایگانش تونت هست دانلود کنین

کتاب کم حجمی هست که میتونین دوسه ساعته همشو بخونین

مطمئنن بدردتون میخوره

بخونین امشب وبیاین همینجا بهم بگین چطور بود

منتظرم..!

الان نمیتونم بخونم هفته دیگه قول میدم بخونم  میشه دعا کنید همسرم فردا از  طلاق منصرف شه و ...

آخی عزیزدلم شما که سنی نداری مطمئنا تجربه ی همسرداریت هم پایینه نوزده سالگی هنوز تودور ه ی نوجوانی هست انقدرنترس ونگران نباش خدابزرگه حتما کمکت می کنه من خیلی اسمتو دوست دارم امیدوارم به حق صاحب دلشکستش دلت شاد بشه

آخی عزیزدلم شما که سنی نداری مطمئنا تجربه ی همسرداریت هم پایینه نوزده سالگی هنوز تودور ه ی نوجوانی ه ...

مرسی از دعای قشنگت 

اره بخاطر سن کمی که خودن و همسرم داریم اصلا زندگی مون رو روال نیس و شوهرم آلات اصرار به جدایی داره سر هیچ 

افسردگی هم داره 

دارم دیوونه میشم خودم 

هرچی دعا بود کردم خدا کمکم کنه شوهرم از خر شیطون بیاد پایین

2790
2778
2791
2779
2792