2821
2789

گایز من دو ساله ت کیرولم س چار نفرم بردم کیرول اگه فقط برای فرار از فضای ریل میخاین بیاین کیرول باید بهتون بگم سخت در اشتباهین 

من لیدر فم کارن و هوانگم رولمم بویه و ی بارم دارم اگه بخای میتونم ببرمت کیرول فقد بهم ت روبیک پی بده @lusifer_66

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین من چهار ساله رو پلیرم بزار بهت بگم دقیقا چیه

کیرول یا رول لایف به فضایی که میگن تو در اونجا یک کاراکتر انتخاب میکنی و اون میشی با استفاده از اون کاراکتر میتونی رول بری

به کسایی که توی کیرول هستن رول پلیر میگن 

خود رول همه یعنی نقش افرینی که به شما سناریو یا داستانی داده میشه بر اساس اون پیش میرین

کیرول فقط شامل رولای کره ای نیست رول تو میتونه یک شخصیت بازی یوتیوبر بازیگر و... باشه

بعد از انتخاب رولت شما مشخصاتی مثل نیک نیم یا اسم مستعار لست نیم یا فامیلی 

ایج رول  یا سن رول

گرایش که گی بایسکشوال لزبین و استریت هستن

جایگاه که باتم تاپ و ورص هستن

ملیت و شغل انتخاب میکنی بعد داشتن همه اینا وارد یکسری گپ ها فمیلی ها میشی از زندگی جدیدت توی فضای مجازی لذت مییری

رول رفتن ربطی به این نداره که کی باشی یا چی میتونه از روی یه فیلم کارتون انیمشین و یا انیمه و حتی داستان یا از من در آوردی باشه

در اصل رول رفتن یعنی نقش بازی کردن 

و داستان از نظر سوم شخص بازی میشه

مثلا وقتی نقش میری نباید بگی 

واست چایی ریختم و بعد شیرینی تعارف کردم بهت . این غلطه

باید بگی 

چای ریختن واست * تعارف کردن شیرینی *

این علامت * رو هم باید بعد هر جمله گزاشته بشه تا جملات مشخص باشن

اصطلاحات خاصی هم نداره بستگی داره توی چه نوع رول گپی باشی 

مثلا از اونجایی که خودم اتاکوام اگه توی رول گپ انیمه ناروتو بخوام باشه

اصطلاحاتی مثل جوتسو ، چاکرا ، شینوبی ، سامورایی، علامت های دست و اینجور چیزا میشن

یا اگه بخوام توی رول گپ شبدر سیاه باشم اصطلاحاتی مثل

گریمور ، پادشاه جادوگرا ، جاروی پرواز ، ورد ها و .... میشن

اصطلاحات کلا بستگی به نوع رول گپی که هستی میتونین متغییر باشن

ففط تنها نکته رول رفتن اینکه از لحاظ سوم شخص بازی رو کنید

و بعد از هر جمله * این علامت رو بزارید 

خب تمو شد و امید وارم مطالبم به دردتون خورده باشه ^_^

خب اصطلاحات زیادی هست، کاپ مثلا یعنی رفتن تو یه رابطه توی مجازی(فقط و فقط تو مجازی نه توی ریل) ریل یعنی دنیای واقعی، و خلاصه کلی اصطلاح دیگه، اگه بیای توش خودت کم کم میفهمی ولی بهت پیشنهاد میکنم نیای چون فقط این یه افسرده میسازه.(خودم تم کِیرولم) 

ببین من چهار ساله رو پلیرم بزار بهت بگم دقیقا چیه کیرول یا رول لایف به فضایی که میگن تو در اونجا یک ...

من لینک تلگرامشون رو میخوام مثلا یکی بود فکر کنم gp news بود داری؟

رول‌پلیری‌مزخرفه.

برای‌مثال‌یه‌یارو‌ک‌میگه‌من‌پسرم‌و‌نمیدونم‌چی‌چی[همون‌ریل‌بوی]پسفردادختردرمیادک‌هیچ،بعد‌حالا‌میره‌بایکی‌رل‌میزنه‌یاکاپ‌میزنه

شیکست‌عیشقی‌میخوری..

صوبهتره‌طرف‌این‌چرت‌و‌پرتانری..

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز