2777
2789

خب من نزدیک ی ساله پلیر حرفه ایم.. تو کیرول ا رو اسمش مشخصه باید ی رول داشته باشی..ت میتونی هرسلبریتی حالا چ ایدول چ ا هالیوود یا حتا کارکترای انیمه ای استفاده کنی و پروف و گیفات ا اون شخص باشه

اولیت چیز مهم توش اینه ک خز نباشی..هرمدت یبار ی ترند جدید میاد ک ت اگ مخای ر مد باشی و بهت نگن خز باید انجامش بدی

رول رفتنتم باید خوب باشه.. حالا رول رفتن چجوریه؟ 

ما میریم ت کیرول تا هرجیزی ک میخایم ر با تصور تلفیق کنیم و با بقیه در اشتراک بزاریم.. حالا برا شرو رول رفتن مثلن میتونی موضوع ر بزاری رفتن ب شهربازی مثلن.. بعد شرو مکنی با یک یا چن نفر دیگ رولو میری اینجوری ک ی کاری ر انجام میدی مثل : بلند میشم میرم سمت کمدم لباسمو درمیارم میپوشم ت اینه ب خودم نگا میکنم'

اینجوری نرمالشه.. حالا بعد ک حرفه ای تر شدی سناریو و داستانای پیجیده تر با ژانرای مختلف میری..مث ی داستانه ک خودت میتونی ادامش بدی

درکنار کل اینا یسری اصطلاحات هست مث کاپ یا کاپل ک معنی رل خودمونو داره..ینی ت با یکی وارد رابطه عاشقانه بشی

مورد بعدیش اصماته ک مربوط ب همون رابطه با کاپه

بعد ت میتونی تشکیل خانواده بدی یکی ر ب عنوان مدر پیدا کنی یکی ب عنوان بچه و ...

کلن کیرول خیلی پیچیدس ولی جذابه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که میدونن ریل یعنی چی میشه توضیح بدن؟

ریل همون واقعیته

مثلن ت تو رول برفرض مثال رولت جیمین از بی تی اسه ولی ت ریل یه دختر مثلن ۱۵ ساله اهل فلان جایی 

یا مثلن وقتی میگن عکس ریل بده ینی عکس واقعیتتو بده..خارج از بحث مجازی

خب ببین من الان اینجا نمیتونم بگم خودم دو ساله تو کیروله روبیکام و بهترین کیرول کیروله روبیکاس جو صمیمی و خوبی دارن باید بیای روبیکا تا برات بگم چون خیلییییی جزئیات داره اگه میخوای روبیکا نصب کن ایدی مو بدم بت اونجا برات درست توضیح بدم خواستی هم بیارمت کیرول روبیکا

قشنگ تابلوعه تازه وارد شدن تبلیغ کنن گزارش بزن رد شو

تاپیکش قدیمیه اسی هم ترکیده الان بروزش کردن تازه متوجه شدم 🤕

هدف اینه سال دیگه این موقع، سر جای الان نباشم 🧚‍♀️🚣‍♀️🚴‍♀️🥳

کیرول نوع حرف زدن خودشو داره 

مثلن گودی یعنی خوبی یا هی یعنی سلام یا لاوت یعنی دوست دارم 

اره دیگه باید رول پلیر باشید تا وارد کیرول بشین داشتن نیک نیم و لصت نیم و حد اقل 2 تا رول اجباریه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز