2821
2789
ببین من یک ساله که رول پلیر هستم  رول رفتن فقط مخصوص گروه های کیپاپ نیست درواقع رول یعنی یک با ...

من خودم رول پلیریم ربان کیرولم بلدم ولی کم یچیزایی هس که مغزم بعضب وفتا هنگ میکنه نمیدونم تو میدونی گلدراشن چیه میدونی له منم بگو

خب من تا چن وخ پیش تو کیرول بودم ولی خب واقا بدرد نخوره.رو مردم کراش میزنی میرن با چن نفر دیگه کاپ م ...

چند تا زا اصطلاحای کیرولو بم یاد میدی ؟ 

من بلدم ولی ۵۰ درصد کیرولو بلدم اونروز دوستم یچی استوری کرد و نفهمیدم چیه برا همین میگم ببین تو میدونی چیه 

نوشته که : ماینام دقیقا مث گلدراشن 

من منظورشو نفهمیدم تو میدونی اگه میش بگی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کیرول فضایی هست ک داخلش همه توی ی سطحن و دنیای جداییه
من خودم رول پیلیرم
احساسات و عواطف رو تایپ میکنیم و ی جوری داستان نویسی ب نظر میان و باید ببینید ک چقدر بچه های با استعدادی داخلش هستن ک درگیر افسردگی شدن
مااینجا ب گرایش طرز فکرو سنهم احترام میذاریم
تقریبا هفت سال هست ک این فضا ب وجود اومده ولی قبلا فضای بهتری داشت و بیشتر کلاس نهم ب  بالا بودن ولی الان بچه های 12 سال هم واردش شدن
مثل دوستای مجازی میمونه ولی فضاش ب شدت معتادکننده و اسیب رسانه
قوانینی ت گپ ها ب وجود اومده ک قبلا نبوده برای مثال میتونم بگم استفاده از ایموجی ممنوعه
توی کیرول ریل هر کسی ب خودش مربوطه ما داریم ب جای کسی ک میخوایم باشیم باهم حرف میزنیم و ب جرعت میتونم بگم همه ی بچه ها از نظر روحی اسیب دیدن و ب ی اغوش ک روحشون رو نوزش کنه نیاز دارن
ما اینجا همه ی مسایل جنسی رو باز میکنیم و همه در موردش میدونن حتی ی قسمت ب اسم رول اسمات داریم
کیروا ادمو از زندگی خودش یا ریلش دور میکنه اما ادم هایی میان ک نیاز ب محبت و توجه دارن نمیخوان تنها باشن
همه بلا نسبت افسردگی دارن امااا حواسشون خیلی بهمه مراقب همن بهم کمک میکنن و بهم حس خوب میدن و در کل بهم وابسته میشن
ما هممون کارایی رو انجام میدیم ک هیچ وقت نتونستیم انجام بدیم
همه ی عمارت دارن همه پولدارن و باهم گردش میرن این جاییه ک ما بهش نیاز داریم و خودمون داریم ب وجوش میاریم.

فکر کنم دهه هشتادیه کلا بعضی ده هشتادیا یه جوری حرف میزنن آدم فکر میکنه دارن با یه زبان دیگه حرف میز ...

هانی شمامجبور نیستین تحمل کنید دهه هشتادی ها فقط یکم درکشون بیشتره و زود با بعضی چیزا مواجه شدن

توی کی رول شما کارای روزمره ای که توی واقعیت انجام میدینو میتونین تو مجازی انجام بدین، 

"دستام رو دور کمرت حلقه میکنم و سرتو به سینم میچسبونم

موهاتو میبوسم و آروم میخندم"

به چنین جمله ای میگن رول رفتن، که ما توی مجازی همو اینطوری بغل میکنیم. یا کارای دیگه مثل جشن تولد.

مثلا توی گپ رول وقتی میخواین تولد یکیو جشن بگیرین کارایی که در لحظه اگه تولد در واقعیت بود میکردینو در قالب چنین جمله ای مینویسین.

شما موظف نیستید رول بردارید. کی رول به اصطلاح مخفف شده ی کیپاپ رول پلیر هست. کیپاپ مجموعه سلبریتی ها و گروه های موسیقی کُره هست. که شما پروفایل، گیف، استیکر، از سلبریتی که مد نظرته سیو میکنی و استفادش میکنی و اگه رول پسر برداشتی جوری رول میری انگار پسری. تو کیرول میتونین خانواده بسازین، پارتنر انتخاب کنین فرزند بگیرین و افرادی هستن که رول بچه دارن، یعنی عین بچه ها رفتار میکنن. تو کیرول به پوست و جنسیت و ملیت اهمیت نمیدیم و حتی افغان هم داریم تو خانوادمون.

کیرول جاییه که میشه قشنگیای زیادی ازش تجربه کرد البته اگه جنبش رو داشته باشین.