2777
2789

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سرمو با شرم میندازم پایین با عنوان قشنگ تاپیک🙈

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ببین من یک ساله که رول پلیر هستم 

رول رفتن فقط مخصوص گروه های کیپاپ نیست درواقع رول یعنی یک بازی که توش نقش بازی میکنی

و خب اینجور افرادی که رول پلیر هستن توی گپ رول ها رول میرن 

درواقع رول پلی یعنی نقش آفرینی که مثلا بگی من توی گپ رول نفش باب اسفنجی رو دارم:) اصطلاحات زیادی هم داره که به مرور زمان اگه یاد بگیری میتونی یه رول پلیر خوب باشی

سلام،من سه ساله تو کیرولم

اینجوریه که خودتونو جای ایدلتون میزارید و ایدلتون در واقع رولتون میشه، حالا رولتون از هالیوود هم میتونه باشه 

بعد شما گیف و پروفایلاتونو از رولتون میزارید به عنوان مثال رولتون میخواید تهیونگ باشه باید از اون پروف بزارید و گیف بدید 

رول رفتن هم یعنی همونطوری که خودتو جای اون فرد گذاشتی بجاش نقش بازی کنی و احساسات و افکارتو یجورایی بیان کنی

به عنوان مثال:

لبخند میزنمو به ارومی توی بغلم میکشمت

اگه بخوای رول پلیر حرفه ای شی باید حداقل شیش هفت خط رول بری .. مثلا میتونی به رنگ ها بو ها حس ها و چیزای کوچیک اشاره کنی تا رول رفتنت طولانی تر بشه

کاپ یا رل

کاپ یعنی شما یکیو انتخاب کنید و باهاش رول برید، که میتونه شامل هر رولی بشه و در واقع اون میشه زن/شوهر شما تو دنیای مجازی.. و اینکه پشت بیشتر اکانت ها دختره و فقط رولشون پسره ، که اونا تو دنیای کیرول پسر حساب میشن

رل هم همون کاربرد رو داره فقط رابطتون محکم‌تر از کاپ زدنه.

اسمات و کیس و اینام رولای +18‌‌ هستن که بعدا بیای تو کیرول راحبشون بیشتر متوجه میشی 

چنلایی هم هستن که شما میتونید درخواستاتونو توش بیان کنید مثلا شما کاپ میخواید میزنید اونجا و ایدیتونو میزارید تا کسی بیاد پیوی تون و کاپتون شه

برجسته ترین جاهایی که رول پلیرا توشن روبیکا یا تلگرامه.

امیدوارم کمکی کرده باشم♡

هوم اره ممنون میشم اگه توضیح بدی

ببین من وات پلیرم ینی تو واتساپ فعالیت دارم 

رول یعنی بازی کردن نقش 

رول برداشتن یعنی انتخاب فردی که میخوای در نقش اون باشی 

یکی میخواد تهیونگ باشه یکی میخواد رضا گلزار  باشه یکی میخواد آریانا گرانده باشه 

بعد تاپ ،بات ،ورس داریم اینا یعنی چی ؟

همون فعل ،فاعل،مفعول خدمونه تو رابطه 

مثلا میگم یکی که رولش پسره تاپه یکی که رولش دختره بات 

ورص هم میشه هردو 

ولی دختر هم میتونه تاپ باشه و پسر هم میتونه بات باشه 

امیدوارم فهمیده باشی چی گفتم 

بعد گرایش که به خودت بستگی داره چون روله میتونی گی بزنی میتونی استریت بزنی یا لزبین 

و اینکه ام بی تی ای چیه یه تستی هست تو گوگل میزنی mbti بعد تستشو میدی شخصیت خودتو تایپت مشخص میشه اگه سوالی بود بازم بگو 

جالبه همه اونایی که واردن ،تازه عضو شدن و تعداد پستهاشون تک رقمیه.

تابلو دارن تبلیغ می‌کنن .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792