خواستگارم هست دوسال باهم بودیم بک اشتباهی کرد گوشی برام خریده بوده یادش رفته بود واتساپ خودشو پاک کنه دختره پیام داده بودگوشی دستم بود فهمیده بودم .فهمیدم جواب دوست دختر قبلیش رو داده بوده بعد یک سال کات کردن من هنوز نتونست فراموشم کنه .بهم همش میگه اشتباه کردی اجازه ندادی خودم رو ثابت کنم .میگه من جواب اون رو فقط بخاطر این دادم خواستم از سرم باز کنم گفته بود جوابم رو ندی خودکشی میکنم حالش بد بود ولی من حس افتضاحی دارم باور نمیکنم .اسکرین پیام هاشون رو دارم .بعد از این که زنگ زدم به مادرش و گفتم پسرتون یه خیانتکار نامرده و بهش بگین دیگه مزاحمم نشه فرداش چویس فرستاد که داری اشتباه میکنی تو عزیزترین کس زندگیم بودی نزاشتی برات توضیح بدم قضیه چی بوده .
حتی به دختره زنگ زد بهش گفت چرا زندگیم رو خراب کردی چرا دست از سرم برنمیدارری زندگیم رو خراب کردی اون الان فک کرده من بهش خیانت کردم زنگ زده مادرم .فک کردی اون بره با تو دوست میشم اونم فحشش میداد .بعد این رو برای من ضبط کرد فرستاد .ولی باز باورم نمیشه میگم هماهنگ شدست.حالا بعد از ده ماه دوباره برگشت من باهاش حرف زدم بهشش برگشتم ولی خیلی پشیمونم اصلا آرامش ندارم باهاش چون بهم کامل ثابت نشده که خیانت نبوده