2777
2789
عنوان

پشیمونم برگشتم به دوس پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 39 پست
دوست پسرت نوشته عشقم براش  بعد تو هنو شک داری خیانت بوده؟؟؟ ندیدی تا حالا کسی قسم دروغ بخوره؟ ...

عشقم رو دختره می‌نوشت.

پسره می‌نوشت عزیزم .

اره قشنگ مشخصه .

اسکرین شات و وویس ها رو هم دارم اگر کسی خواست بهتر بهم کمک کنه واتساپ برای بفرستم ممنون میشم 

چون دارم دیوونه میشم آرامش ندارم باهاش 

ولی خیلی همو دوست داشتیم  الآنم خوشخاله که من برگشتم ولی من آرامش ندارم چون بهم ثابت درست حسابی نکرده 

حق داری ... من بودم خودمو خیلی درگیر نمیکردم حداقل باهاش درارتباط نبودم یکی دو سال تنهاش بذار ببین چ ...

۱۰ماه باهاش نبودم دیگه به شدت عصبانی بودم ازش .یک هفته هست برگشتم بهش که پشیمونم چون درست حسابی ثابت نکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشقم رو دختره می‌نوشت. پسره می‌نوشت عزیزم . اره قشنگ مشخصه . اسکرین شات و وویس ها رو هم دارم اگر ...

چند سالته عزیزم؟؟

دوست پسرت چند سالشه؟؟؟

ببین یه چی بگم ما دخترا خیلی اوقات دوس دارییم خودمون هم به گول خوردن خودمون کمک کنیم تا کمتر عذاب بکشیم

این دلیل نداشت به کسی که باهاش کات کرده بگه عزیزم 

باید رسمی صحبت میکرد اگه مجبور بود به خاطر خودکشی صحبت کنه 

اخه این واضحه عزیزم

کشتی چیه کاپیتان ! من آرزوهام غرق شدن💔چشمام میدید اما قلبم باور نمیکرد
۱۰ماه باهاش نبودم دیگه به شدت عصبانی بودم ازش .یک هفته هست برگشتم بهش که پشیمونم چون درست حسابی ثابت ...

ببین تجربه شخصیمو بهت میگم

اینکه هی بری و بیای الکی خودتو بی ارزش میکنی پیش یارو

تصمیمتو بگیر یا بگو تا درست حسابی ثابت نکردی برو

باهاشم هیچ ارتباطی نداشته باش

یاهم فراموش کن بمون باهاش

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
چند سالته عزیزم؟؟ دوست پسرت چند سالشه؟؟؟ ببین یه چی بگم ما دخترا خیلی اوقات دوس دارییم خودمون ه ...

اره درسته .بچه ها الان چند روزه باهاش حرف میزنم الان ترکیه هست رفته واکسن بزنه چهار روز دیگه برمیگرده .می‌خوام وقتی برگشت بهش بگم من تو این چند روز خیلی سعی کردم خوب باشم سعی کردم به این رابطه برگردم ولی نمیتونم این موضوع رو هضم کنم یا مدرک درست حسابی برام بده که این موضوع خیانت نبوده یا من دوباره برای همیشه میرم چون با استرس و شک نمیتونم زندگی کنم اینم الان که دوستیم 

و یه چیز دیگه ببین تو چه منفعتی واسه پسره داری که اینجوری اومده سمتت 

خیلی از پسرا اینجوری هستن  نمیدونم اینم از اون دسته یا نه ولی اینکه باهاش هماهنگ کرده باشه که مثلا بگه اگه توی وویس یا تماس اینجوری نکنی که باور نکنه منم باهات بهم میزنم

شاید با اونم هس ولی اینجوری بهش گفته که تونسته تماس جور کنه بهت بده به عنوان مدرک

پسرا کلا خیلی کارا میکنن برای بدست اوردن خواستشون 

ارزش قسم پیش همه یکسان نیس واسه همین میگم مراقب خودت باش

ببین تجربه شخصیمو بهت میگم اینکه هی بری و بیای الکی خودتو بی ارزش میکنی پیش یارو تصمیمتو بگیر یا ب ...

من به هیچ وجه نمیتونم این موضوع رو فراموش کنم .صبح تا شب تو ذهنم هست اصلا نمیتونم ببخشم و این چیزا .

من به هیچ وجه نمیتونم این موضوع رو فراموش کنم .صبح تا شب تو ذهنم هست اصلا نمیتونم ببخشم و این چیزا .

حق داری بخدا اگه خیانت باشه چیز قابل بخششی نیس 

ولی مواظب حس و قلبت باش بازیچه نشی عزیزدلم

و یه چیز دیگه ببین تو چه منفعتی واسه پسره داری که اینجوری اومده سمتت  خیلی از پسرا اینجوری هست ...

منم دقیقا عین تو فکر میکنم .از کجا معلوم تهدیدش نکرده .آخه عین ربات فقط پسره می‌گفته که من میخواستم زندگیتو خراب کنم که دختره (یعنی من ) از زندگیت بره بیرون 

منم دقیقا عین تو فکر میکنم .از کجا معلوم تهدیدش نکرده .آخه عین ربات فقط پسره می‌گفته که من میخواستم ...

همینو مطمئن شو 

تا مطمئن نشدی جدی باش باهاش عزیزدلم