2777
2789
عنوان

من عاشق بچم😩

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 97 پست

برای دومی صبر کن اولی مستقل شه بعد اقدام کن حداقل بتونه دسشویی بره .. خدایی نکرده بد ویار شی خیلی سختت میشه شوهرتم که همه ش خونه نیست ..و اجازه بده بچه ت به ی درک نسبی برسه حال نداشتنت و رسیدگی به بچه کوچک رو درک کنه .. بعد ۳ سال به نظرم منطقی تره اقدام .. ولی نزار اختلاف سنیشون زیاد شه ..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودتون چندسالتونه؟

من پیرزنم ننه🤣 ۴۰ سالمه.

دخترم رو ۲۳ سالگی به دنیا آوردم. 

خدا زودتر نخواست و با تفاوت سنی زیاد، پسرا به دنیا اومدند.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
من پیرزنم ننه🤣 ۴۰ سالمه. دخترم رو ۲۳ سالگی به دنیا آوردم.  خدا نخواست و با تفاوت سنی زیاد، پ ...

عزیزم شما خیلی توانمند تر و با تجربه تر از مایی من با بیست و یک سال سن خودم ونابود کردم زورم نمیرسع این خانومم زورش نمیرسه واقعا سخته🥺

سلام به تو که داری پستم و می خوانی 

میشه برای سلامتی مامانم ۱ حمد و ۱ صلوات بفرستی

شاید ۱ دقیقه وقت بگیره اما مامانم حالش خوب شه😭😘

مرسی بچه ها مرسییییی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😘😘😘😘😘😘😘

من ۱۶ سالمه پس اگر با نظرم مخالفی ریپلای نکن 😎👊   من به هرچی بخوام  میرسم می دونید چرا؟ چون امید دارم.                                                                          امیدوارم یروزی بشم خانم دکتر♡  میشه برای رسیدن به آرزوم《دکتر شدن》 یه صلوات مهمونم کنی؟     من می توانم آره می توانم باید بتوانم چون قراره بشم خانم دکتر👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️                         یه دختر تهرانی😍 
عزیزم شما خیلی توانمند تر و با تجربه تر از مایی من با بیست و یک سال سن خودم ونابود کردم زورم نمیرسع ...

کاملا درسته.

صبوری و حتی لذتی که از بچه داری میبرم، الان قابل مقایسه با زمان دخترم نیست.

ولی خب مادر کم سن تر شاداب و شنگول تره و بعدا که بچه ها بزرگ شن بهتر درکشون می کنه.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
کاملا درسته. صبوری و حتی لذتی که از بچه داری میبرم، الان قابل مقایسه با زمان دخترم نیست. ولی خب ما ...

حرف شماهم منطقیه درسته اما میتونن صبر کنن بچشون مدرسه رفت اقدام کنن و اصلا هم دیر نیست بازم کلی جوونن اما با تجربه تر و وقتشونم بیشتره 

۸۲ عزیزم ۱۸ سالته 

بعد چی بگم زوده اصلا برا بچه دارشدن که یکی داری دیگه دومی رو ...

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من و شوهرم همسنیم

بخدا انقد خوبه من خییییییییلی راضیم

خیلی همدیگه رو درک میکنیم

علایقمون خواسته هامون خیلی شبیه همه

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟

۲سال و سه ماه خوبه دیگه ک دومی رو بیاری

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.