2777
2789
عنوان

من عاشق بچم😩

2412 بازدید | 97 پست

من بچه دوست دارم از طرفی هم خودم سنم۱۹بچمم۲سال و۳ماهشه،شوهرمم چون سنس بالاس بچه میخواد،بچمم فضوله ،ولی از حرف مردم میترسم بیار ،از طرفی هم میخوام تفاوت سنی بچه هام کم باشه چون من تو خانواده کم جمعیت زندگی میکنم ی داداش دارم و اونم۱۰سال تفاوت سنی دارم ولی فقط از حرف مردم میترسم و اینکه شوهرم بچه نگهدار نیست توی بیرون یا عروسی بنظرتون بیارم یکی دیگه موندم بدجور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کرونا نیار سخته واقعا

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

تا وقتی حرف و نظر مردم برات الویت و تعیین کننده است تصمیم بزرگی نگیر...

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
بنظر من نه اگه بچه مبخواد باید اهمیت هم بده  نمیشه که عین مسولیت های بچه با زن باشه

میدونی الان دسشویی میبرتش گاهی حموم میبرتش یا حتی غذا میده ولی تو جمع نگه نمیداره یا شب بیداری هاشو نگه نمیداره ولی خودش میگه حامله بشی خیلی کمک میکنم ولی میترسم

۳۵

خوشبختی باهاش؟

چون اختلاف سنی تون زیاده میخوام بدونم چطوریه زندگیت؟

البته اگه دوست داری بگو 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم