2777
2789
عنوان

من عاشق بچم😩

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 97 پست

میدونین یکی از دلیلای مهمم ک تصمیم گرفتم بخاطر این بود تفاوت سنیش کم بشه،خودمم یکم فکرم هرزس میخوام بشینه جاش ،و خانوادشو میخواد میخوام یکی دیگه بیاد ک زیاد اهمیت ب اونا نده،و البته همبازی برا بچمم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۳۵

عزیزم تفاوت سنی تون ۱۶ ساله؟! 

بعد شما سن ات خیییییییللیییی کمه 

از اونطرف سن شوهرت بالاس 

ب زور و اجبار ازدواج کردی ؟😕

ب نظر من دوسال دیگه صب کن اونوقت بیار 

دلبر ناب دلم 

[QUOTE=204121281]خوشبختی باهاش؟ چون اختلاف سنی تون زیاده میخوام بدونم چطوریه زندگیت؟ البته اگه دوست داری بگو [/QUOمیدونی من خودم از اول تفاوت سنی زیاد میخواستم مرد زیر۳۰قبول نمیکردم،ولی خب ی بدی هایی هم داره

سریعا اقدام به بچه کن و وقتی به دنیا آمد تودهنی محکمی بر دهان ملت فضول بزن  و بیرون بچه ها رو خودت زحمتش بکش بلکه مردت بر سر عقل بیاد 

عروس امسال منم لطفا یه صلوات بفرست واسم

عزیزم تفاوت سنی تون ۱۶ ساله؟!  بعد شما سن ات خیییییییللیییی کمه  از اونطرف سن شوهرت بالا ...

نه۱۸سال،،،نه بابا من خودم حتی دلم میخواست شوهرم۴۰ب بالا باشه چیه این جوجه پسرا🙃

میدونین یکی از دلیلای مهمم ک تصمیم گرفتم بخاطر این بود تفاوت سنیش کم بشه،خودمم یکم فکرم هرزس میخوام ...

نیاری ها من با فاصله دوسال دارم ببخشیدها بنظرم حماقت البته من ناخواسته شدم وگرنه خدا یکی شوهر یکی بچم یکی 

موندم چجوری تو این سن دوتابچه میخوای🤦🤦🤦

[QUOTE=204121989]نه۱۸سال،،،نه بابا من خودم حتی دلم میخواست شوهرم۴۰ب بالا باشه چیه این جوجه پسرا🙃[/QUO

چ جالب. الان شما ۱۷ سالته جانم؟🌸🌸 اگ دوس داری بیار ولی ب نظرم دوسال صب کن بعد بیار 

دلبر ناب دلم