من بچه دوست دارم از طرفی هم خودم سنم۱۹بچمم۲سال و۳ماهشه،شوهرمم چون سنس بالاس بچه میخواد،بچمم فضوله ،ولی از حرف مردم میترسم بیار ،از طرفی هم میخوام تفاوت سنی بچه هام کم باشه چون من تو خانواده کم جمعیت زندگی میکنم ی داداش دارم و اونم۱۰سال تفاوت سنی دارم ولی فقط از حرف مردم میترسم و اینکه شوهرم بچه نگهدار نیست توی بیرون یا عروسی بنظرتون بیارم یکی دیگه موندم بدجور
خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️
خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️
من پسرام ۲ سال تفاوت شون هست. خب زحمت داره ولی خیلی خوبه.
مخصوصا برای تربیت شون. الان میریم هیئت میبینم پسر ۱سال و دوماهه من راحت بلده با بچه ها تعامل داشته باشه. نه زور میگه، نه زور میشنوه. ولی بچه های تک تابلو هستند از ناسازگاری😅
در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت! هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!