2777
2789
عنوان

من عاشق بچم😩

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 97 پست
[QUOTE=204121281]خوشبختی باهاش؟ چون اختلاف سنی تون زیاده میخوام بدونم چطوریه زندگیت؟ البته اگه دوست ...

اره سن بالا بهتره 

انشالله ک همیشه خوشبخت باشی 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من پسرام ۲ سال تفاوت شون هست. خب زحمت داره ولی خیلی خوبه. مخصوصا برای تربیت شون. الان میریم هیئت می ...

منم فقط برا همین خودم دوس دارم،میدونی با خودم میگن برا اولی وقت زیاده ولی برا دومی نه

۲سال و سه ماه خوبه دیگه ک دومی رو بیاری

فک میکنم تو سن کم با هم راحت ترن،میدونی از ی لحاظ میگم من برا بچه اولم باید۴,۵سال بشینم خونه نه باشگاهی نه کلاسیو..باز تا اینکه خواستم ازاد شم دومی رو بیارم باز همینطوری۵سال دیگه بعدشم حوصله ای نمیمونه ولی اینطوری دوتاسون باهم بزرگ میشن

من و شوهرم همسنیم بخدا انقد خوبه من خییییییییلی راضیم خیلی همدیگه رو درک میکنیم علایقمون خواسته ه ...

نه باز ب نظر من زن زود شکست میخوره و سنش بالاتر میزنه بعد باعث میشه مرد سرد بشه ،داشتیم ک میگم هاا،داداشم و خالم با همسراشون هنسن بودن

چقدر زیاد  من ۶ سال ازت بزرگ‌ترم اگ ۶۴ ای بیاد خواستگاریم مامانم با جارو میوفته دنبالش 😐

خب حرکسی فانتزیای خودشو داره من عاشق مرد سن بالام حتی اگر ب خودم بود زن تا۴۵میشدم همین بود نزاشتن چیه این جوجه پسرا

خب حرکسی فانتزیای خودشو داره من عاشق مرد سن بالام حتی اگر ب خودم بود زن تا۴۵میشدم همین بود نزاشتن چی ...

اره خب سلیقه ایه 

من ۲۳ سالمه از پسرای ۲۵ تا ۳۰ خوشم میاد 

هر کسی ی جوره بالاخره 

منم فقط برا همین خودم دوس دارم،میدونی با خودم میگن برا اولی وقت زیاده ولی برا دومی نه

چه حرفت عاقلانه است.

خوشم اومد. 

از سخنان حکیمانه بود✌

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
من پسرام ۲ سال تفاوت شون هست. خب زحمت داره ولی خیلی خوبه. مخصوصا برای تربیت شون. الان میریم هیئت می ...

اره دیگه اصلا ی همبازی خوبه توی این اپارتمانایی ک کسی کسیو نمیشناسه و کرونا و،...یا بچه ها باگوشی سرگرمن یا حوصلشون سر میره،الان من پسرم تا ی بچه میبینه زودی میره پیشش تا بازی کنه،،،،شما جنسیت بچه هاتون چیه

اره دیگه اصلا ی همبازی خوبه توی این اپارتمانایی ک کسی کسیو نمیشناسه و کرونا و،...یا بچه ها باگوشی سر ...

یه دختر ۱۸ ساله دارم

دو تا پسر ۳ ساله و ۱۴ ماهه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!