من بچه دوست دارم از طرفی هم خودم سنم۱۹بچمم۲سال و۳ماهشه،شوهرمم چون سنس بالاس بچه میخواد،بچمم فضوله ،ولی از حرف مردم میترسم بیار ،از طرفی هم میخوام تفاوت سنی بچه هام کم باشه چون من تو خانواده کم جمعیت زندگی میکنم ی داداش دارم و اونم۱۰سال تفاوت سنی دارم ولی فقط از حرف مردم میترسم و اینکه شوهرم بچه نگهدار نیست توی بیرون یا عروسی بنظرتون بیارم یکی دیگه موندم بدجور
[QUOTE=204121281]خوشبختی باهاش؟ چون اختلاف سنی تون زیاده میخوام بدونم چطوریه زندگیت؟ البته اگه دوست ...
اره سن بالا بهتره
انشالله ک همیشه خوشبخت باشی
من میتونم گریه گمشده رو بشنوم من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم سایه ها مارو صدا میزنن 🥀 من طلوع ترس رو میبینم اره اما همیشه امیدم پایداره ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥 تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم
فک میکنم تو سن کم با هم راحت ترن،میدونی از ی لحاظ میگم من برا بچه اولم باید۴,۵سال بشینم خونه نه باشگاهی نه کلاسیو..باز تا اینکه خواستم ازاد شم دومی رو بیارم باز همینطوری۵سال دیگه بعدشم حوصله ای نمیمونه ولی اینطوری دوتاسون باهم بزرگ میشن
من پسرام ۲ سال تفاوت شون هست. خب زحمت داره ولی خیلی خوبه. مخصوصا برای تربیت شون. الان میریم هیئت می ...
اره دیگه اصلا ی همبازی خوبه توی این اپارتمانایی ک کسی کسیو نمیشناسه و کرونا و،...یا بچه ها باگوشی سرگرمن یا حوصلشون سر میره،الان من پسرم تا ی بچه میبینه زودی میره پیشش تا بازی کنه،،،،شما جنسیت بچه هاتون چیه