فاشیون مدیر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15052 عنوان فرهنگیان | مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 43 پست بچه ها برای مصاحبه چه چیز ها و تیپ مبحث هایی را باید بخونم؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 1400/05/29 | 20:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15052 حجاتم حتما با چادر برو لباس گشاد و پارچه اي بپوش سعي كن همه لباسات تيره باشن موه ... چادری ام شلوار دمپا گشاد بپوشم خوبه؟کفش پوشیده هم گرفتم برای مصاحبه.گفتن مانتو مشکی نپوشم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
شماعزیزمنیدهمتون عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 13986 من چنتا دانلود کردم بعد ببین یه مشکلی من خیلی حکم فرهنگی دارم ولی من اسم مستعار دارم تو بعضی اسم مست ... ببين بعد اينكه دعوت شديد فرم ميزارن تو سايت براتون اونا رو پر ميكني خب اونجا جا گذاشته اگه نام مستعار داري بنويس اون جا هم گفتن خودتو معرفي كن بگو كه نام مستعارم اينه و تو بعضي مدارك هم استفاده شده 🦖
شماعزیزمنیدهمتون عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 13986 چادری ام شلوار دمپا گشاد بپوشم خوبه؟ کفش پوشیده هم گرفتم برای مصاحبه. گفتن مانتو مشکی نپوشم ... من كلا سراپا مشكي پوشيدم هيچي ام نگفتن شلوارم يه شلوار چهار سايز بزرگتر از خودم گرفتم البته كمرش كش بود 🦖
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15052 ببين بعد اينكه دعوت شديد فرم ميزارن تو سايت براتون اونا رو پر ميكني خب اونجا جا گذاشته اگه نا ... اهااا خب خداروشکر که نوشته مستعارم بنویسم.اره اینم میتونم بگم😍شما خودت فرهنگیان خوندی؟بنظرت من با رتبه ۲۹۰۰ منطقه ۱ تهران قبول میشم؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15052 من كلا سراپا مشكي پوشيدم هيچي ام نگفتن شلوارم يه شلوار چهار سايز بزرگتر از خ ... 😂😂😂فک کنم منم باید شلوار مامانمو بپوشم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
شماعزیزمنیدهمتون عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 13986 اهااا خب خداروشکر که نوشته مستعارم بنویسم. اره اینم میتونم بگم😍 شما خودت فرهنگیان خوندی؟ بنظر ... من رفتم مصاحبه رو اخرش رفتم پيرا پزشكي با كارنامه سبز ايشالا كه قبولي عزيزم حتما قبولي انساني هستيد ؟ 🦖
شماعزیزمنیدهمتون عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 13986 😂😂😂فک کنم منم باید شلوار مامانمو بپوشم اره دقيقا من مانتو مامانمو پوشيدم 😂 🦖
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15052 من رفتم مصاحبه رو اخرش رفتم پيرا پزشكي با كارنامه سبز ايشالا كه قبولي عزيزم حتما قبولي& ... بله گلم انسانی.امیدوارم همیشه موفق باشی😍 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
شماعزیزمنیدهمتون عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 13986 بله گلم انسانی. امیدوارم همیشه موفق باشی😍 فدات گل بازم سوالي داري بپرس خوشحال ميشم كمكت كنم 🦖
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15052 فدات گل بازم سوالي داري بپرس خوشحال ميشم كمكت كنم ممنون عزیزم فقط خداکنه دعوت بشم🥺خیلی تلاش کردم.منابعو بخونم تگت میکنم ممنون که کمک میکنی💕💕 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
شماعزیزمنیدهمتون عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 13986 ممنون عزیزم فقط خداکنه دعوت بشم🥺خیلی تلاش کردم. منابعو بخونم تگت میکنم ممنون که کمک میکنی💕💕 انشالا ميشي يك و نيم برابر ظرفيته ؟ 🦖
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15052 انشالا ميشي يك و نيم برابر ظرفيته ؟ فک کنم ۲ برابر تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
sodeh_salari عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 29615 🥺🥺🥺امیدوارم جای بهتری درس خونده باشه💖 من از سوالا نگرانم ۱۳۵ تا هم انتخاب زدم علوم پایه میخونه ☹️منابع مصاحبه رو دانلود کن بعدم تو اینستا یا همینجا بگرد ببین کیا پارسال قبول شدن منبع سوالا رو ازشون بگیر خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15052 علوم پایه میخونه ☹️ منابع مصاحبه رو دانلود کن بعدم تو اینستا یا همینجا بگرد ببین کیا پارسال قبول شد ... باشه عزیزم ممنون💕 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍