2821
2789
عنوان

فرهنگیان

369 بازدید | 43 پست

بچه ها برای مصاحبه چه چیز ها و تیپ مبحث هایی را باید بخونم؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سوال مذهبی و اعتقادی میپرسن... مصاحبه تربیتی هم داره که به نظرم آسون تر از مصاحبه عقیدتی هستش

سخت میپرسن؟؟

برای اینجور سوالا رساله بخونم؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

سیاسی ، اجتماعی ، احکام ، قرآن تیپم ساده با حجاب متین و موقر چادری بهتره

چادری هستم برای سوالا سیاسی عقیدتیش میترسم

تو گوگل بزن نمونه سوال  همه رو بخون  بزن جزوه مصاحبه فرهنگيان اونا رو هم بخون

از همونا میاد؟ یه پی دی اف گرفتم 

چادری هستم برای سوالا سیاسی عقیدتیش میترسم

نترس اعتماد بنفس داشته باش موافق سیاست و دولت حال باش آروم و بدون عجله جواب بده قوز نکن استرس نداشته باش منابع رو مطالعه کن حتما 

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

به نظر من سخت بود ....شاید برای یه نفر دیگه سخت نباشه...سجده شک و نماز آیات و سجده سهو و کلی از اینج ...

🥺🥺🥺خداکنه راحت بگیرن.خب اگه اینجوری باشه رساله بخونم؟

قبول شدی؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز