2821
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 43 پست
نترس اعتماد بنفس داشته باش موافق سیاست و دولت حال باش آروم و بدون عجله جواب بده قوز نکن استرس نداشته ...

ممنون عزیزم🥺شما خودت قبول شدی؟

منابع چیا را بخونم که کامل اماده بشم؟

پزشکی به دندون خراب و ‌‌‌‌‌‌وزن کم گیر میدن؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

مشابه اونا  خيلي كمك ميكنن

من ازسوالای عقیدتیش میترسم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه من تو مصاحبه رد شدم...یه رشته دیگه قبول شدم

میتونم بپرسم چرا رد شدی؟ اگه دوست داشتی بگو.

مگه چی پرسیدن یا چی خواستن که نشد؟

ممنون عزیزم🥺شما خودت قبول شدی؟ منابع چیا را بخونم که کامل اماده بشم؟ پزشکی به دندون خراب و ‌‌‌ ...

نه عزیز خواهرم رفت بخاطر حجابش رد شد منم که ۲۸ سالمه ☹️ پزشکی نه فک کنم نمره چشم مهمه و بهداشت کلی و اینکه خوشبو باش ولی عطرت خیلی تند نباشه و لباست هم مرتب باشه

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

از الان بخون  نگه ندار بعدا كه سختت ميشخ

اره از الان دنبال اینم منابع جدا کنم که بخونم.

ولی نمیدونم چی کاملتره

میتونم بپرسم چرا رد شدی؟ اگه دوست داشتی بگو. مگه چی پرسیدن یا چی خواستن که نشد؟

سوال های عقیدتی رو دو تا اشتباه جواب دادم درباره نمازو اینا بود....بعدش من چادری نبودم...حجابم عادی بود...البته اون روز با چادر رفته بودم....ولی مصاحبه تربیتی رو کامل و خیلی خوب جواب داده بودم...

نه عزیز خواهرم رفت بخاطر حجابش رد شد منم که ۲۸ سالمه ☹️ پزشکی نه فک کنم نمره چشم مهمه و بهداشت کلی و ...

🥺🥺🥺امیدوارم جای بهتری درس خونده باشه💖

من از سوالا نگرانم ۱۳۵ تا هم انتخاب زدم

سوال های عقیدتی رو دو تا اشتباه جواب دادم درباره نمازو اینا بود....بعدش من چادری نبودم...حجابم عادی ...

میدونی چیا بود؟

منم از همین سوالا احکام و سیاست میترسم.حالا من چادری ام ولی میگن اونی که نباشه میفهمن .

تربیتی چطور بود چیا پرسیدن

اره از الان دنبال اینم منابع جدا کنم که بخونم. ولی نمیدونم چی کاملتره

من يه كتاب گرفته بودم 

سيرتاپياز مصاحبه حضوري 

البته مختص فرهنگيان نبود 

بيشتر سوال ها و جزوه هاي تو گوگل ميتونن كمكت كنن 

هر چي ميتوني نمونه سوال ببين 

جوابشو از نت پيدا كن 

دو سه روزه فول ميشي

🦖

ي راهنمايي كلي كنم اونايي كه يادمه 

اصول دين فروع دين 

تشهد سلام 

خواندن قران 

پرسيدن در مورد حجاب خودت و خانواده 

احكام پوشش خانم ها 

نماز هاي واجب 

غسل هاي واجب 

سجده سهو 

فعاليت هاي فرهنگي اجتماعي 

از اينا بيشتر 

بازم ببيني كامل متوجه ميشي

🦖
ن بابا  نترس اصلا   چن تا احكام ميپرسه  چن تا سياسي  چن تا در مورد پوششت نما ...

الان رفتم چنتا پی دی اف دانلود کردم بخونم🥺

ي راهنمايي كلي كنم اونايي كه يادمه  اصول دين فروع دين  تشهد سلام  خواندن قران  ...

من چنتا دانلود کردم بعد ببین یه مشکلی من خیلی حکم فرهنگی دارم ولی من اسم مستعار دارم تو بعضی اسم مستعار نوشتن تو بعضی اصلی برای اینا چکار کنم؟

رو کاغذ توضیح بنویسم؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز