2821
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 43 پست
حجاتم حتما با چادر برو  لباس گشاد و پارچه اي بپوش  سعي كن همه لباسات تيره باشن  موه ...

چادری ام شلوار دمپا گشاد بپوشم خوبه؟

کفش پوشیده هم گرفتم برای مصاحبه.

گفتن مانتو مشکی نپوشم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من چنتا دانلود کردم بعد ببین یه مشکلی من خیلی حکم فرهنگی دارم ولی من اسم مستعار دارم تو بعضی اسم مست ...

ببين بعد اينكه دعوت شديد فرم ميزارن تو سايت براتون اونا رو پر ميكني خب 

اونجا جا گذاشته اگه نام مستعار داري بنويس 

اون جا هم گفتن خودتو معرفي كن  بگو كه نام مستعارم اينه و تو بعضي مدارك هم استفاده شده 

🦖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چادری ام شلوار دمپا گشاد بپوشم خوبه؟ کفش پوشیده هم گرفتم برای مصاحبه. گفتن مانتو مشکی نپوشم   ...

من كلا سراپا  مشكي پوشيدم هيچي ام نگفتن 

شلوارم يه شلوار چهار سايز  بزرگتر از خودم گرفتم البته كمرش كش بود 

🦖
ببين بعد اينكه دعوت شديد فرم ميزارن تو سايت براتون اونا رو پر ميكني خب  اونجا جا گذاشته اگه نا ...

اهااا خب خداروشکر که نوشته مستعارم بنویسم.

اره اینم میتونم بگم😍

شما خودت فرهنگیان خوندی؟

بنظرت من با رتبه ۲۹۰۰ منطقه ۱ تهران قبول میشم؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من كلا سراپا  مشكي پوشيدم هيچي ام نگفتن  شلوارم يه شلوار چهار سايز  بزرگتر از خ ...

😂😂😂فک کنم منم باید شلوار مامانمو بپوشم

اهااا خب خداروشکر که نوشته مستعارم بنویسم. اره اینم میتونم بگم😍 شما خودت فرهنگیان خوندی؟ بنظر ...

من رفتم مصاحبه رو اخرش رفتم پيرا پزشكي با كارنامه سبز 

ايشالا كه قبولي عزيزم  حتما قبولي 

انساني هستيد ؟

🦖
من رفتم مصاحبه رو اخرش رفتم پيرا پزشكي با كارنامه سبز  ايشالا كه قبولي عزيزم  حتما قبولي& ...

بله گلم انسانی.

امیدوارم همیشه موفق باشی😍

فدات گل بازم سوالي داري بپرس  خوشحال ميشم كمكت كنم

ممنون عزیزم فقط خداکنه دعوت بشم🥺خیلی تلاش کردم.

منابعو بخونم تگت میکنم ممنون که کمک میکنی💕💕

انشالا ميشي  يك و نيم برابر ظرفيته ؟

فک کنم ۲ برابر

🥺🥺🥺امیدوارم جای بهتری درس خونده باشه💖 من از سوالا نگرانم ۱۳۵ تا هم انتخاب زدم

علوم پایه میخونه ☹️

منابع مصاحبه رو دانلود کن بعدم تو اینستا یا همینجا بگرد ببین کیا پارسال قبول شدن منبع سوالا رو ازشون بگیر 

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

علوم پایه میخونه ☹️ منابع مصاحبه رو دانلود کن بعدم تو اینستا یا همینجا بگرد ببین کیا پارسال قبول شد ...

باشه عزیزم ممنون💕

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز