رزاالف مدیر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1616 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 34 پست کی میاد مشاعره کنیم از نت هم میتونی کمک بگیری جواب بدی 1400/05/29 | 17:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37849 دوش آن صنم چه خوش گفت د رمجلس مغانم با کافران چه کارت گربت نمی پرستی یه سختهیاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شد؟دوستی کی آمد آخر دوستداران را چه شد؟ با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 یار با ما بی وفایی میکند بی گناه از ما جدایی میکند دیدی هیچکس پارا یاد نکردجز غم که هزار آفرین بر غمباد دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37849 راز دلت رامکنفاش با نامحرمان بر نامحرمان گشودن راز خطاست تو.را من دوست میدارم همه هنگامنه چون نیما که میگوید شبا هنگام با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
رزاالف مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1616 [QUOTE=204076923]یه سخته یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شد؟ دوستی کی آمد آخر دوستداران را چه شد؟[/QUOTEدر دايره قسمت ما نقطه ي تسليميم لطف آنچه تو انديشي حكم آنچه تو فرمايي
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37849 دیدی هیچکس پارا یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غمباد دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
رزاالف مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1616 تو.را من دوست میدارم همه هنگام نه چون نیما که میگوید شبا هنگام من چشم ازو چگونه توانم نگاه داشت کاول نظر به دیدن او دیده ور شدم
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 تو.را من دوست میدارم همه هنگام نه چون نیما که میگوید شبا هنگام من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باشکه گناه دگری بر تو نخواهند نوشت دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
رزاالف مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1616 دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آردنهال دشمنی برکن که رنج بی شمار آرد
رزاالف مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1616 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش که گناه دگری بر تو نخواهند نوشت تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو تا تو مراد من دهی من به خدا رسیده ام
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد دلی کز معرفت نور و صفا دیدبه هر چیزی دید اول خدا دید دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو تا ... مکن از غصه شکایت که در طریق مطلب به راحتی نرسید آنکه زحمت نکشید دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
رزاالف مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1616 دلی کز معرفت نور و صفا دید به هر چیزی دید اول خدا دید دانه بهتر در زمين نرم بالا مي كشد سرفرازي بيشتر چون خاكساري بيشتر
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 دانه بهتر در زمين نرم بالا مي كشد سرفرازي بيشتر چون خاكساري بيشتر راستی گویم به سروی ماند این بالای توبه عبارت مینیاید چهره ی زیبای تو دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
رزاالف مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1616 [QUOTE=204077838]مکن از غصه شکایت در طریق مطلب که به راحتی نرسید آنکه زحمت نکشید[/QUOTEدرس ادیب اگر بود زمزمه ی محبتی جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را
رزاالف مدیر استارتر عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 1616 مکن از غصه شکایت که در طریق مطلب به راحتی نرسید آنکه زحمت نکشید درس ادیب اگر بود زمزمه ی محبتی جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را