2777
2789

من شوهرم مغازه داره کنار مغازشم یه سالن ارایشگاه هست میگه چن روز کارت خواناشون کار نمیکرده میومدن مغازع هر روز نزدیک ده میلیون کارت میکشدن نزدیک عیدا میگه بیشتره درامدشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم مغازه داره کنار مغازشم یه سالن ارایشگاه هست میگه چن روز کارت خواناشون کار نمیکرده میومدن مغ ...

رنگ‌کار و ناخن کارشم خودم باشم

حالا یکی دونفر هم کمک دست باشن 

بقیه لاین هارو اجاره بدم

رنگ‌کار و ناخن کارشم خودم باشم حالا یکی دونفر هم کمک دست باشن  بقیه لاین هارو اجاره بدم

من  چن بار رفتم فقط صاحب ارایشگاه دو نفرن بقیه که توش کار میکنن کارآموزن ولی اونقدر پیشرفته نیست  کار ناخن و ایپلاسیون و  هاشور انجام نمیدن ولی همینجوریش خیلیه درآمدشون بنظرم اگه این حرفه رو بلدی ادامه بده من خیلی دوس دارم ارایشگری رو ولی هچی بلد نیستم😑

من  چن بار رفتم فقط صاحب ارایشگاه دو نفرن بقیه که توش کار میکنن کارآموزن ولی اونقدر پیشرفته نیس ...

من هم دوره ندیدم ولی کار ناخن و رنگ رو کلا بلدم 

چندین ساله همه فامیل دست خودمن چون کارم خوبه 

میخوام برم مدرک فنی بگیرم مجوز بگیرم سالن بزنم 

هم درامده هم سرگرمی