خانما از دوتا بی بی چک گذاشتم یکی برا دیروز یکیم امروز برا دیروز درجا هاله انداخت ولی امروز صبح گذاشتم اول هیچ خطی نبود بعد خشک شدن هاله داش.سه روزم تاخیر دارم.
الان من ب اینا اعتبار کنم یا ن
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
♡♡خلق عشق مسئلهای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشقشدن مهم نیست، عاشقماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچههاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدیهای عشاق باعث شده که بسیاری از داستانهای عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق میرسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
اره احتمال زیاد بارداری، مبارکه عزیزم،فردا برو آزمایش برا ما منتظرا هم دعاکن🥰
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
میگم که مدیکور هس ولی شکل بی بی چک به مدیکور نمیخورد بنظرم بی بی روژان هس گذاشتن تو قوطی مدیکور.چون من تو این یه سال خیلی بی بی استفاده کردم
اره احتمال زیاد بارداری، مبارکه عزیزم،فردا برو آزمایش برا ما منتظرا هم دعاکن🥰
ایشالله به حق این روزای عزیز همه منتظرا به زودی جواب بگیرن
از شانس من همه جا تعطیله فردا برم از بدم دعا کن برام
هاله هاش دوتاشو؟؟؟ اگه حتی با چند دقیقه تاخیر هاله انداخت بارداری عزیزم. برامنم اونطوری بود
برا دیروز درجا هاله انداخت ولی برا امروز بعد یه ساعت هاله انداخته
زود زدی عزیزم مثبته من 7 روز تاخیر داشتم زدم کامل هاله نیفتاد سه روز خیلی زوده
یعنی مطمعا باشم نی نی دارن؟
فردا میرم از بدم جوابو اینجا میزارم