2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 47 پست

هاله یعنی مثبت

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

اگه آمپول hcg نزده بودی تا ۱۴ روز قبل

پس باید بگم مبارکه👏😍

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قوطیش مدیکوره  ولی رو بی بی چک ننوشته چیه  ولی نواری مدیکور هس

نه دومی رو میگم مال امروزت

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
منم اینجوری بودمو الان باردارم

واقعاا عزیزم 

بهم انید دادی عزیزم

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

اره احتمال زیاد بارداری، مبارکه عزیزم،فردا برو آزمایش برا ما منتظرا هم دعاکن🥰

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
نه دومی رو میگم مال امروزت

میگم که مدیکور هس ولی شکل بی بی چک به مدیکور نمی‌خورد بنظرم بی بی روژان هس گذاشتن تو قوطی مدیکور.چون من تو این یه سال خیلی بی بی استفاده کردم

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
اره احتمال زیاد بارداری، مبارکه عزیزم،فردا برو آزمایش برا ما منتظرا هم دعاکن🥰

ایشالله به حق این روزای عزیز همه منتظرا به زودی جواب بگیرن

میگم که مدیکور هس ولی شکل بی بی چک به مدیکور نمی‌خورد بنظرم بی بی روژان هس گذاشتن تو قوطی مدیکور.چون ...

آها ببخشید الان از خواب بیدار شدم خنگ میزنم🤦🏻‍♀️😂

دوباره امتحان کن الهی ک مثبت باشه🌺💕

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
نه عزیزم سه روز از موعدم میگذره

مثبته ولی زود زدی 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
اره عزیزم تازهههههه متل من بعد ی ساعت هاله انداخت

از شانس من همه جا تعطیله  فردا برم از بدم دعا کن برام 

هاله هاش دوتاشو؟؟؟ اگه حتی با چند دقیقه تاخیر هاله انداخت بارداری عزیزم. برامنم اونطوری بود 

برا دیروز درجا هاله انداخت ولی برا امروز  بعد یه ساعت هاله انداخته 

زود زدی عزیزم مثبته من 7 روز تاخیر داشتم زدم کامل هاله نیفتاد سه روز خیلی زوده

یعنی مطمعا باشم نی نی دارن؟

فردا میرم از بدم جوابو اینجا میزارم