2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 47 پست
به نظر مثبته گلم برو فردا ازمایش بده تا مطمئن بشی انشالله مامان شدی

خیلی ممنون از همتون بهم امید دادین  

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا دیروز درجا هاله انداخت ولی برا امروز  بعد یه ساعت هاله انداخته

مثبته. نگران نباش وایسا یه هفته دیگه بزن آزمایشم نرو ها بتات پایین نشون میده الکی میترسوننت دکترا بذار قشنگ بیست روز بگذره بعدش برو 

اگه آمپول hcg نزده بودی تا ۱۴ روز قبل پس باید بگم مبارکه👏😍

نه خواهر هیچی نزدم

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
مثبته. نگران نباش وایسا یه هفته دیگه بزن آزمایشم نرو ها بتات پایین نشون میده الکی میترسوننت دکترا بذ ...

خواهر جان من نتونستم صبر کنم رفتم ازمایشگاه خون بدم همه جا تعطیل بود رفتم مطب دکتر تو مطب خودش ازمایش خون گرف گف اینم دقیقه  جوابش منفی شد بعد دکتر گف میخوای بنویسم ازمایشگاه  تیتر بتا بده اون دقیقه تره 

ولی گف ازمایش ماهم دقیقه  ولی  تیتر بتا اون دقیقتره. 

کلا دیگه نا امید شدم دیگه تیتر بتا نمیرم 

خواهر جان من نتونستم صبر کنم رفتم ازمایشگاه خون بدم همه جا تعطیل بود رفتم مطب دکتر تو مطب خودش ازمای ...

نه بابا من ۱۰روز از موعدم گذشته بود رفتم‌ازمایش خون منفی شد و پری نشدم و ۹روز لعدش دوباره رفتم و اونجا گفتن مثبته

نه بابا من ۱۰روز از موعدم گذشته بود رفتم‌ازمایش خون منفی شد و پری نشدم و ۹روز لعدش دوباره رفتم و اون ...

تروخدا یعنی همچنین چیزی ممکنه .یعنی امکان داره این آزمایش که تو درمانگاه دادم اشتبا باشه

از علائم بارداری چه علایم داشتی

منم ی هفته عقب انداختم بی بی زدم بعد ده دقیقه ی هاله انداخت اما حامله نبودم بعد دو سه روز پ اومد

شما حتما باردار بودی با پری دفع شده

ینی چطوری تا حالا نشنیدم هنچین چیزی رفتم ازمایش دادم گف هورمون شیرت خیلی بالاس بهم قرص داده

یعنی اینکه تخمک بارور شده ولی نتونسته تو رحم لانه گزینی کنه و با پریودت دفع شده