2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی نیاز به توجه دارن،همش تو احساسن،خیلی سخته نه؟

والا من یکیشو دارم اصلا ب من وابسته نیست احساس میکنم دوستمم نداره

اما خیلیییییییییییی باباییه

همش میخواد با اون بخوابه

اون غذاشو بده

با اون بازی کنه

و.....

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
اره خودم خیلی دوست دارم . چون کارمندم شرایطم خیلی سخت میشه . از اون ور هم دوست دارم پسر بشه . نمی‌تو ...

برای پسر دار شدن خواندن دعاها، اصول تغذیه ای، پیدا کردن روز تخمک گذاری، نشستن در اب جوش شیرین، اول ار ضا شدن رو اجرا کنید بقیه اش رو هم بسپرید به خدا

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
ممنونم گلم

عزیزم بفرمایید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6533578/

تجربیات-مادرانه?page=1

اینجا حتی ۵تا بچه ای هم دیدم. کاربر خوشبختترین

کاربر زینبکبری

کاربر ۳گل

کاربر لاله

اینا هم ۳تا دسته گل دارن

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
۳۴

عزیزم بفرمایید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6533578/تجربیات-مادرانه?page=1

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
چرا اینجوریه؟ ب نظرت همیشه همینطوری میمونه؟😢

نه بابا تغییر میکنه، دختر کوچکم وقتی باباش میاد،درو باز میکنه اول باید بغلش کنه ،اگر لباسشو در بیاره یا کار دیگه ای کنه گریه میکنه

خیلی نیاز به توجه دارن،همش تو احساسن،خیلی سخته نه؟

گفته بودم ما هم ۳تا دختریم؟؟

بچه بودم یه داداش بزرگ و یه خواهر کوچیک میخواستم

ولی الان از این ترکیب بدم نمیاد. حتی ابجی به داداش ترجیح میدم... الان که بزرگ شدیم تفاوت سنیمون اصلا معلوم نیست انگار ۳تا دوستیم

برای پسر دار شدن خواندن دعاها، اصول تغذیه ای، پیدا کردن روز تخمک گذاری، نشستن در اب جوش شیرین، اول ا ...

چه دعاهای بخونم ؟ 

خدایا وقتی نامه اعمالم به دستم میدی تو چشمام نگاه  نکن من شرم دارم
برای پسر دار شدن خواندن دعاها، اصول تغذیه ای، پیدا کردن روز تخمک گذاری، نشستن در اب جوش شیرین، اول ا ...

ببخشید شما کسیو دیدید از این کارا نتیجه دیده باشه؟

وای چه با حال،سه تا دوست،چه حس خوبیه

خیلی باحاله

وقتی دور هم جمع میشیم

با مامانم دور هم جنع میشیم تند تند حرف میزنیم

بابام میگه من هی نگاتون میکنم همه اتون در حال حرف زدنید پس کی داره گوش مسده این وسط😂😂