2777
2789
همش عروسک بازی و خاله بازی میکنن،کوچکه همش تقلید میکنه ازشون

اوووخییییییی عزییییییزممممممم

حسابی لذت میبریااااا

دلم خواست😢

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پسر میخوای و پولشو داری برو ای وی اف عزیزم

نه دیگه اینو اصلا نمیتونم ‌ شوهرم مسخره میکنه . اون که بچه نمیخواد منم منتظرم ناخواسته بشم . اونم اگر بشه پسر . 

نمیدونم شاید فکرم  مسخره است

خدایا وقتی نامه اعمالم به دستم میدی تو چشمام نگاه  نکن من شرم دارم
اسی یه تاپیک میشناسم همه سه تا بچه ها و بیشتر از سه تا ها اونجا جمع شدن. میخوای ادرسشو برات بذارم؟

اره بده ادرسشو

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
نه دیگه اینو اصلا نمیتونم ‌ شوهرم مسخره میکنه . اون که بچه نمیخواد منم منتظرم ناخواسته بشم . اونم اگ ...

من با اینکه بچه پسر یا دختر باشه مخالفم به نظرم جنسیت مهم نیست

حالا که شوهرت نمیاد ای وی اف به نظرم اصلا ریسک نکن یهو سومی هم دختر میشه(البته که دختر نعمت بزرگیه باور کن)

اره ممنون میشم 

داشتم دنبالش میگشتم. الان پیداش نکردم ولی برات پیداش میکنم میفرستم

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
اتاقشون پر عروسکه،حالم دیگه از عروسک بهم میخوره،اتاقشون مثل میدونه مینه

😍😍😍😍خیلیم عالیییی

کیف کردم حسابی

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
شما هم دو تا دارین ؟

اره اولی یازده دومی هشت سومی رو چنده ماهه تو اقدامم نشده ، میگم کاش زودتر اقدام میکردم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
سلام دوست من

سلام عزیزم ببخشید.

عزاداریاتون قبول. خوب هستید؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓