2777
2789
هر سه دخترن،11-7-1

آخیییییی خوش بحالت بخداااااااااا

منم انقدر دوس دارم ۳تا دختر داشته باشم

اما فقط یدونه دارم

چون اعصابم و بدنم ضعیفه نمیتونم دیگه بچه بیارم

میگم گناه دارن

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه پول و حوصله اش رو داری حتما بیار. الان جوون هستیم. پس فردا که سن مون بالاتر بره به خودمون میگیم ...

پولش مهمه،من یه دختر دارم،خیلی دوس دارم یه بچه دیگه هم داشته باشم از طرفی الان ۳۵ سالمه ،ولی واقعا از آینده همین یه دونه هم میترسم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
آخیییییی خوش بحالت بخداااااااااا منم انقدر دوس دارم ۳تا دختر داشته باشم اما فقط یدونه دارم چون اع ...

دیشب سه تاشو بردم روضه،لباس سیاه پوشیده بودن،چقدر به هم وابسته هستن

اسی یه تاپیک میشناسم همه سه تا بچه ها و بیشتر از سه تا ها اونجا جمع شدن. میخوای ادرسشو برات بذارم؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
دیشب سه تاشو بردم روضه،لباس سیاه پوشیده بودن،چقدر به هم وابسته هستن

نگوووووووووو😩😩😩

دلم رفت ک

خدا نگهشون داره برات❤

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
اگه پول و حوصله اش رو داری حتما بیار. الان جوون هستیم. پس فردا که سن مون بالاتر بره به خودمون میگیم ...

اره خودم خیلی دوست دارم . چون کارمندم شرایطم خیلی سخت میشه . از اون ور هم دوست دارم پسر بشه . نمی‌توانم چکار کنم ؟ 

خدایا وقتی نامه اعمالم به دستم میدی تو چشمام نگاه  نکن من شرم دارم
اسی یه تاپیک میشناسم همه سه تا بچه ها و بیشتر از سه تا ها اونجا جمع شدن. میخوای ادرسشو برات بذارم؟

اره ممنون میشم 

خدایا وقتی نامه اعمالم به دستم میدی تو چشمام نگاه  نکن من شرم دارم