2821
2789
عنوان

چرا ازدواج؟؟؟

453 بازدید | 59 پست

دوستان که متاهلید

بگید ببینم ازدواج 

چرا خوبه؟

چرا بده؟

اگر ممکنه تفاوت سنیتون و اشنا غریبه بودن با همسرتونم بگید

البته دوستان مجرد دور واینستید شمام نظر بدید😂

منم مجرد میباشم با تشکر😂😂😂💔

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

بنام خدا

حال ندارم تایپ کنم

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

تجربه ندارم با تشکر😎

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجردم بنظرمن ازدواج زمانی خوبه که واقعا اونی که باید باشه رو پیدا کنی وگرنه از سر رفع تکلیف و حرف مردمش بدرد نمیخوره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

چون اگر درست انتخاب کنی یه همراه و همفکر داری

و این زیباست

همسرم غریبه هستند 

هم قومیت دیگه ای دارند هم مذهب دیگه ای

ولی هم کفو هستیم

و جفتمون با شناخت از خودمون ازدواج کردیم 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

ای ام سینگل عاشقه بدبخت

(مجردم)                         از اسم کاربریم متنفرم ای کاش اینو نمیزدم😭😐🤍  عاشق دریا و شمالم🏝🏞ولی تا حالا نرفتم🙂 بزرگترین آرزوم بازیگریه😍☺خلاصه بگم که وقتی بازیگر شم هیچکیو تحویل نمیگیرم😝😛😎شوخی مُکُنَم😚🤗                       گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است‏                              گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود‏               گاهی گدای گدایی و بخت باتو یارنیست                                 گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود...                                  وگاهی نمی‌شود که نمی‌شود:]
چون اگر درست انتخاب کنی یه همراه و همفکر داری و این زیباست همسرم غریبه هستند  هم قومیت دیگه ...

عشقتون پایدار😻❤

ساقیا امشب صدایم با صدایــــــــت ساز نیـــــــست یا که من مست و خرابم یا که سازت ساز نیست💜🌌

من و همسرم هشت سال تفاوت سنی داریم سه سال دوست بودیم از نطر من متاهلی خوبه مجردی نه من بیست و هشت سالگی ازدواج کردم بخدا تنهایی و بی همدمی داشت خفه ام میکرد وقتی مجرد باشی سنت از بیست و هفت سال رد بشع انگاری دیگه انگیزه ای برای زندگی نداری همش غمگینه آدم