2777
2789
عنوان

چرا ازدواج؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 59 پست

والا با شوهرت کافیه یه بحث کنی یعنی انقد حرص میخوری ، از تو داغون میشی پس به نظرم مجردی بهتره ، اینکه میگم مجردی یعنی خودت باشی و کار مورد علاقت ، یا حرفه و استعدادت زمانتو صرف اون کنی 

عزیزان لطفا منو لایک نکنین♥️فقط ریپلای کنین♥️ مرسی
چ خوبه ک راضی هستییی عشقت پایداررر ازدواجت ک سنتی بود چطور اول ازدواج تونستی خوب همسرتو بشناسی؟ ...

ببین من مدل ازدواجمو توصیه نمیکنم چون نتیجه تلاش های منو همسرمه.و تا اون اندازه تلاش نمیکردیم همچین نتیجه ای نمیگرفتیم

ولی ما کلا دوساعت همو دیدیم و فهمیدیم جوابمون بهم مثبته😊

هم من هم شوهرم قبل از ازدواج خیلی خیلی درمورد تفاوت های زن و مرد،انتخابگری،هدفمون از ازدواج و اینده چیه.من نزدیک چهارسال مطالعه و تحقیق داشتم ،شوهرم نه سال.

و وقتی باهم حرف میزدیم کاملا برای هم شفاف بودیم.،یک ماه هم نامزد بودیم و به خواست من صیغه محرمیت خونده بودیم و بعدش عقد کردیم.الان هم بعد هفت سال همینیم.هرجا احساس کنیم نیاز به کمک داریم از مشاور کمک میگیریم.زبون همو میفهمیم.خوبه که زن و شوهر هم کفو باشن اما ازون مهمتر اینه زبون همو بفهمن ک به هم احترام بزارن.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم تا خونه باباشه از همه درگیری های ذهنی راحته. ولی از وقتی ازدواج میکنی هرروز باید یه درگیری ذهنی ...

بنظرم درگیری ذهنی همیشه هست فقط توی دوره ها و شرایط مختلف درگیریها هم فرق می‌کنه 

خب اخه بیام دلیلاشو بگم یه عده ادمو میخورن

واا چکار ب بقیه داری اینجا تاپیک منه منم خواستم دلایل بقیس

بقیه اگ پسندشون نیست میتونن تشریف ببرن ی تاپیک دیگه 🤗

و حق خوردن کسی رو ندارن😂😁

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 
فکر میکنی بخدا بذار سنت بره بالا تنهایی اونقدر بهت فشار میاره که آرزو میکنی به قبل برگردی و با یکی ا ...

ای بابا شوهر آدم فکر میکنی میمونه؟

یه کم که سن آدم میره بالا از قیافه میفتیم

واسشون زندگی جمع میکنیم.

سرپیری میفتن دنبال زن جوون

زن خودشونم مجبوره بمونه و بسازه چون پیر شده و جایی رو نداره بره.

من‌متولد ۶۶ ام همسرم ۶۵. غریبه بود ..( توی فیلم و سطح کلاس و سطح خانوادگی تفاهم داریم) ولی زیااااد ...

خب بحث و دعوا ک نمک زندگیه 

ولی بنظرم یکیتون باید متوجه دلیل این کشمکش هاباشه  ک چرا ب وجود میاد 

و کمی کوتاه بیاد

حیف نیست این عشق که ب هم دارید این کشمکش هارو هم داشته باشه 

خب بنطرم ی روز میرسع میفهمی لازمه وقتت با یک شخص خاص تقسیم شه و روز ب روز عاشق تر شیی؟؟؟ ادم همیشه ...

من همین الانشم به کسی متکی نیستم عزیزدلم

عشقی که وجود نداره 

ولی چرا باید حس کنم لازمه وقتمو با کسی قسمت کنم؟

من از تنهاییم لذت میبرم 

شایدم یک روزی برسه که من به حرفای شما برسم و بگم اره فلانی راست میگفت..نمیدونم فعلا سالهاست که این تفکرو دارم

بنظرم درگیری ذهنی همیشه هست فقط توی دوره ها و شرایط مختلف درگیریها هم فرق می‌کنه 

خونه شوهر همون خود شوهر بخش عمده ای از درگیریه ذهنیه.

باید با هرسازی میزنه برقصی که نکنه ولم کنه

ولی خونه پدر که باشی بی منت خرجتو میدن

ببین به نظر من زن اگه توانایی داره یعنی نیاز جنسی نداره، یا وقتی یه متاهلو میبینه دلش نمیخوا‌د که جا ...

اره کاملا حرف هاتون قبول دارم

من ک تا بحال دوست پسری هم‌نداشتم برای ادامه هم نخواهم داشت 

مثلا من سنم زبادد نیست ۲۱ سالمه ولی واقعا نیاز دارم یکی باشه که سهمی از زندگیم رو براش خرج کنم 

ولی احساس میکنم ۲۱ سال واقعا زودهه 

چون کار هایی زیادی هست ک انجام ندادم 

احساس میکنم وقتی ازدواج کنی دیگ نمیشه اون کار هارو انجام بدی

یعنی هیچ اختلاف نظری ندارید؟

مگه میشه اختلاف نظر نباشه😅حتی دلخوری هم پیش میاد😃مسئله این نیست اینا پیش نیاد مسئله اینه بتونیم باهم حلش کنیم،تو هر اختلاف نظر دلمون نلرزه که مبادا همدیگرو دوست نداشته باشیم.بتونیم برای هم گذشت کنیم یا حقمون و از هم بگیریم بدون اینکه محبتمون و از دست بدیم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خونه شوهر همون خود شوهر بخش عمده ای از درگیریه ذهنیه. باید با هرسازی میزنه برقصی که نکنه ولم کنه و ...

خب همونم بنظرم اگر تفاهم باشه فرق داره و اینکه با هر سازی رقصیدن موافق نیستم میشه حرف زد و به نتیجه رسید ، توی بحث خرج هم من بشخصه اول می‌خوام منبع درامد داشته باشم برای خودم بعدش ازدواج