2777
2789
عنوان

چرا ازدواج؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 59 پست

ببین به نظر من زن اگه توانایی داره یعنی نیاز جنسی نداره، یا وقتی یه متاهلو میبینه دلش نمیخوا‌د که جای اون باشه و... مجرد بمونه خیلی بهتره ، متاهلی اگر چه خوبه ولی ببین اگه تو باشوهرت یه زمان بحثت شه داغون میشه یعنی یه حرف از برادرت بشنوی ناراحت نمیشی ولی همونو از شوهرت بشنوی داغون میشی، مدام باید نگران باشی شوهرت ولت نکنه یا عاشق کسی دیگه نشه، فکرت سرش مشغوله،هرروز باید غذات آماده باشه و... ولی اگه مجرد بمونی فکرت راحته برو یه کار خوب پیدا کن پیشرفت کن البته اگه قراره دوس پسر داشته باشی به نظرم شوهر بهتره، چون دوس پسر اعصابت خرابتره ولی شوهر بهتره ، بعدشم کی گفته همه باید شوهر کنن؟ شاید یکی تو مجردی فکرش راحتتره

عزیزان لطفا منو لایک نکنین♥️فقط ریپلای کنین♥️ مرسی
۲۷ سالمه ۷ سال ازدواج کردم سنتی عالیه عالیه چون طبق دلخواهم پیش میره شکرخدا شاید که نه مطمئنا د ...

چ خوبه ک راضی هستییی عشقت پایداررر

ازدواجت ک سنتی بود چطور اول ازدواج تونستی خوب همسرتو بشناسی؟ و بله بگی؟

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج خیلی بده همین

🤣🤣

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
پندی برای یک عمر....اگر همسرت اخلاق داشته باشه دیگه هیچی از زندگیت نمیخوای قشنگ ۹۰ درصد ماجراست..‌‌‌ ...

خب مشکلم همینه !!!چطور باید بفهمیم ک خوش اخلاقه!!! 

بعصیا اول خودشون خوب نشون میدن کم کم ک وارد زندگی میشه میگی ای دل غافل چی بود و چی شد!!

کم ندیدم این مدل

ببین به نظر من زن اگه توانایی داره یعنی نیاز جنسی نداره، یا وقتی یه متاهلو میبینه دلش نمیخوا‌د که جا ...

والا گل گفتی

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

آدم تا خونه باباشه از همه درگیری های ذهنی راحته.

ولی از وقتی ازدواج میکنی هرروز باید یه درگیری ذهنی داشته باشی.

فرفی هم نمیکنه،شوهرت پولدار باشه یا بی پول

بچه داشته باشین یا نه

عاشق هم باشین یا نه

هرروز یه ماجرا پیش میاد که اصلا حتی بهش فکرم نمیکردی.

فرسایشی سنت میره بالا

یه روز میبینی موهای سفیدت دارن دونه دونه میان رو سرت ، چین افتاده روی صورتت.

ولی چه فایده دیگه راه برگشت نداری

خب مشکلم همینه !!!چطور باید بفهمیم ک خوش اخلاقه!!!  بعصیا اول خودشون خوب نشون میدن کم کم ک وار ...

ببین من با پسر داییم ازدواج کردم کامل شناخت داشتم

اما غریبه هایی هم که خواستگارم بودن رو قشنگ میشد فهمید از ظاهر و آروم بودنشون میشد فهمید..بعدم چند جلسه آشنایی و نامزدی کامل دستت میاد پدر مادرا هم کامل میفهمن...نگران نباش

مجردم ازدواج بنظرم چیز بدی نیست ولی بستگی داره اولویت چندمت باشه من بالای ۲۵ ترجیح میدم بهش فک کنم چ ...

اره هر کسی ی دوره ای مناسب زندگیش میدونه ک ازدواج کنه 

واقعا مسئولیت بزرگه برا هم دختر و هم پسر

ولی من نمیفهمم چند چندم😂

اللن هم دوست دارم مزدوج شم و هم نشم😐😂

خب مشکلم همینه !!!چطور باید بفهمیم ک خوش اخلاقه!!!  بعصیا اول خودشون خوب نشون میدن کم کم ک وار ...

بنظرم باید توی موقعیت های مختلف باشه یعنی موقع آشنایی ببینی توی عصبانیت یا وقتی چیزی باب میل طرفت نیست شرایط بده چجوری رفتار می‌کنه کلا یه آدم دیگه میشه یا می‌تونه تا حدودی کنترلش کنه و به خودش مسلط باشه گررررچه بعضیا خیلی خوب بلدن نقش بازی کنن

فکر میکنی بخدا بذار سنت بره بالا تنهایی اونقدر بهت فشار میاره که آرزو میکنی به قبل برگردی و با یکی ا ...

نمیدونم شاید،به قول بزرگی با اطمینان از اینده صحبت کردن نشانه ی حماقته منم نمیتونم بگم نه من قطعا همین طور خواهم موند

ولی واقعا وقتی یک ادم فکر کنه خودش به تنهایی و بدون ازدواج و مردی یا زنی کامله دیگه نیازی به ازدواج نمیبینه

تنهایی رو میشه پر کرد،با کار ،کتاب،ورزش،تفریح،درس،دانشگاه و... میتونی اونقدری سرتو شلوغ کنی که دیگه به تنهایی فکر نکنی

ولی اینکه یکی در همه مراحل کنارت باشه واقعا برای من یکی عذابه

مجردم و ترجیحم مجرد باقی موندنه من نمیتونم لحظه هامو باکسی قسمت کنم من نمیتونم یک ادمو بیشتر از چ ...

خب بنطرم ی روز میرسع میفهمی لازمه وقتت با یک شخص خاص تقسیم شه و روز ب روز عاشق تر شیی؟؟؟

ادم همیشه ک نمیتونه متکی ب والدینش باشه 

ن؟؟