2777
2789
عنوان

موز برای حرف زدن بچه بده

| مشاهده متن کامل بحث + 6197 بازدید | 25 پست
اره عزیزم‌نگران نباش منم خیلی غصه میخوردم ولی الان ک میبینم نصفه نیمه میگع دیگ خیالم راحت شد .تا چ ح ...

همش ی کلمه ی کلمه میگه   بگیم این حرف رو تکرار کن گوش میده اما خودش بخواد حرف بزنه شاید 9 کلمه

این کاربری دست دو نفر است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش ی کلمه ی کلمه میگه   بگیم این حرف رو تکرار کن گوش میده اما خودش بخواد حرف بزنه شاید 9 ...

خیلی خوبه که.پسر من حتی ما میگیم هم تکرار نمیکنه فقط چیزی ک‌خودش دلش بخواد میگه.در حد مامان بابا آب دودور و اینا

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
نه هیچ 

بعضی بچه ها دوس ندارن

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
اصلا لب به تخم مرغ و تخم بلدرچین نمیزنه چکار کنم بخوره

تو سوپ بهش دادی

منم خیلی دلم میخواد موز بهش بدم ولی بعدش شکمش سفت میشه شدید

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

بنظرت این کم حرف زدن طبیعیه من اطرافیان آنقدر بهم گفتن استرس گرفتم

ببین پسر من کم حرف میزد،براش کتاب داستان گرفتم یه عالمه،خیلی خیلی حرف زدنش خوب شد،کلماتی می‌گفت که همه تعجب میکردن که بچه ۲/۵ ساله چطور اینو میگه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
عزیزم پسرتون تو این هشت ماهه پیشرفتی داشته؟ 

آره خیلی بهتر شده

اصلا یکدفعه ای شروع ب صحبت کرد قربونش بشم