همش ی کلمه ی کلمه میگه بگیم این حرف رو تکرار کن گوش میده اما خودش بخواد حرف بزنه شاید 9 ...
خیلی خوبه که.پسر من حتی ما میگیم هم تکرار نمیکنه فقط چیزی کخودش دلش بخواد میگه.در حد مامان بابا آب دودور و اینا
خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
بنظرت این کم حرف زدن طبیعیه من اطرافیان آنقدر بهم گفتن استرس گرفتم
ببین پسر من کم حرف میزد،براش کتاب داستان گرفتم یه عالمه،خیلی خیلی حرف زدنش خوب شد،کلماتی میگفت که همه تعجب میکردن که بچه ۲/۵ ساله چطور اینو میگه
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن