2777
2789
عنوان

موز برای حرف زدن بچه بده

6196 بازدید | 25 پست

شوهرم میگه یکی گفته موز سنگینه و باعث میشه دیر حرف بزنه دخترم دوسال وی ماهشه اما کم حرف میزنه ازینور از وقتی دیگه بهش موز نمیدم وزنش کم شده 

این کاربری دست دو نفر است

چ ربطی داره😕

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشنيدم در مورد حرف زدن ولي كلا نبايد هفته اي يدونه بيشتر بخوره سنگينه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

پسر منم نزدیک دوسالشه ولی خیلی کم حرف میزنه در حد ۱۰تا کلمه.موزهم زیاد میخوره ولی فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
پسر منم نزدیک دوسالشه ولی خیلی کم حرف میزنه در حد ۱۰تا کلمه.موزهم زیاد میخوره ولی فکر نمیکنم تاثیری ...

بنظرت این کم حرف زدن طبیعیه من اطرافیان آنقدر بهم گفتن استرس گرفتم

این کاربری دست دو نفر است
تا حالا نشنیدم ولی تخم بلدرچین خیلی خوبه 

اره پسرم اصلا حرف نمیزد ی مدت تخم بلدرچین دادم زبونش باز شد

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
بنظرت این کم حرف زدن طبیعیه من اطرافیان آنقدر بهم گفتن استرس گرفتم

اره عزیزم‌نگران نباش منم خیلی غصه میخوردم ولی الان ک میبینم نصفه نیمه میگع دیگ خیالم راحت شد .تا چ حد حرف میزنه

اصلا لب به تخم مرغ و تخم بلدرچین نمیزنه چکار کنم بخوره

من آبپز میکردم یکم کره میزدم میخورد حسابی لهش میکردم  یجوری با بازی بهش بده توپ درست کن براش چشم اینا بزار مثل عروسک درست کن بخوره  برهوششم خوبه دخترم دوسالش بود کامل حرف میزد 

نیمرو هم نمیخوره؟

ربطی نداره بعضی بچه ها دیر زبون باز میکنن خیلی باهاش حرف بزن و ازش بخا تکرار کنه و تشویقش کن و جایزه بهش بده..مثلا بهش بگو بابا بعد اگه گفت باااا دست بزن و بگو افرین ..هر روز تکرار کن 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

باهاش كيك و نون درست كن بخوره.پسر منم لب به تخم مرغ و بلدرچين نزده ولي يجوري هميشه به خوردش دادم حداقل هفته اي چهارتا بلدرچين

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️