2777
2789
عنوان

من عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا یذره سرد شمقاطی میکنه یقمو میگیره میگه  چی شده خوب میشم بازم میشه همون اولی

سرد بشو ... بعد ام ک گفت چی میشه باید خیلی محکم خرفت بزنی بگی این رفتارات اذیتم میکنه..فقط نباید بغض کنی گریه کنی....

باید خودت قوی نشون بدی...جوری رفتارکنی ک اگ بخاد ب رفتاراش ادامه بده برات مهم نیس و خودشم زیاد مهم نیس...

ببین گلم وگ همین اول تونستی درستش کنی ک کردی نکردی روز ب روز بدتر میشه

اون بیچاره خوبه هفته ای یبار دلش تنگ میشه دعوتم میکنه شوهرم اصصصلا‌  اگه خودش  انتخابم نم ...

ساده نباش ،نمیدونی حالا همه چیو...

بازم سعی کن صحبت کنی با همسرت دوستانه و با ادبانه و کاملا جدی

شاید بعد عروسبتون اوکی بشه همچی ولی اگه یه خللی وجود داره از همین الان کوچیکترین حقی که شما در برابر خودتون دارید اینکه بدونید تو سر همسرتون چی میگذره

ببین از چیزای کوچیک شروع کن مثلا موقع رفتن بگو دلم هوس بستنی کرده شب زود بیایم بریم بستنی بخوریم . یا موقع اومدن دنبال تو بگو خوراکی بخر یا بگو یه روز بریم بازار من خرید دارم . نزار عادت کنه که زن خرج نداره ‌

اینطوری میفهمه که بیرون رفتن دوس داری 

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
صدبار پرسیدم میگه من همینجوریم 

خوشگلم اگه اذیت میشی یطور دیگه برخورد کن..پیش خودت فکرکن الان تو دوران عقد که شیرین ترین دورس اینطوریه بعدا سر زندگی مشترک چطور میخواد باشه!بازم خودت میدونی ولی خب منطقی برخورد کن🌸

نمی‌دونم خیلی سرده 

ینی هفته ای یکبار همو میبینین؟ اونم خونشون ؟

خب یسری بهانه هایی جور کن برای بیشتر دیدنش 

مستقیم ازش بپرس دلت برام تنگ نشده بریم باهم یه دوری بزنیم ؟

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
سبک نمیشی گلم از خواسته هات براش بگو یجوریم نگو که حالت شکایت داشته باشه که تو چرا اینجوری ای و این ...

چند بار گفتم به شوخی  میگه تو وراجی زود برسونمت دست بابات ازین شوخیا   دیگه خحالت میکشم بسکه گفتم 

💖