2777
2789
عنوان

من عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اين هيچ وقت فراموش نكن زنى كه خرج نداره ارج هم نداره فكر نكن الان پيش خودش ميگه چه خانوم خوبى دارما ...

اره دقیقااا. باید ازش بخوای تا برات خرج کنه. اگ اینحوری ادامه بوی اونم میگ خب اینک لازم نداره برا چی براش بخرم دیگ اونحوری عادت میکنه. 

اصلا اصلا اصلا خجالت نکش محکم و مودبانه خواسته هاتو بگو اگه از الان نگی بعدها هرگز نمیتونی درست عنوان کنی 

خرج نمیذارم یعنی چی؟؟؟؟ 

ازش بخواه مثلا ی بار برید کافی شاپ ی بار فست فود ی بار پارک یا حتی خرید

الان باید بفهمی همسرت خسیس هست یا نه دست و دلبازه یا نه اهل بریز و بپاش هست یا هرچیزی

خودت هم قطعا اونقدر فهمیده هستی که بیشتر از توانش ازش انتظار مالی نداشته باشی

ببین مثل خودش باهاش رفتار کن...باهاش سرد بشو....اینجور مردا باید مثل خودشون رفتار کرد باهاشون....سعی ...

تا یذره سرد شمقاطی میکنه یقمو میگیره میگه  چی شده خوب میشم بازم میشه همون اولی

💖

سبک نمیشی گلم از خواسته هات براش بگو

یجوریم نگو که حالت شکایت داشته باشه که تو چرا اینجوری ای و اینا

فقط مثلا بگو انقد خوشم میاد تو نامزدی جاهای مختلف بریم و عکس بگیریم بعدا آلبومش کنم... با این حالت وگرنه یا دلگیر میشن یا لج میکنن

یه ذره بهش حال بده شاید روش نمیشه بهت بگه 

من خبلی باهاش خوبم و از همه نظر تامینش  میکنم 

فقط روزایی که خونمون خالی باشه میاد  اصلا انگار دلش نمیخاد با خودم حرف بزنه یا ببینمتم 

💖
اره دقیقااا. باید ازش بخوای تا برات خرج کنه. اگ اینحوری ادامه بوی اونم میگ خب اینک لازم نداره برا چی ...

اره دقيقا 

به داستانى بود طرف ميره خارج از كشور كار ميكنه هى پول ميفرسته برا زنش اونم به زندگى ميرسه خونه رو عوض ميكنه خونه خوب و پس انداز ولى اصلا براى خودش هيييييچى خرج نميكنه خلاصه چندسال بعد شوهرش برميگرده ايران ميبينه به به چه خونه اى زندگى بعد زنش رو ميبينه ميگه اين با اين سر و وضع لياقت اين زندگى خوب و نداره اين و طلاق ميده  ميره با يكى ازدواج ميكنه كه به حتى خونه به خودش ميرسيد و خرج ميكرد