2777
2789
عنوان

از خونه تمیز کردن متنفرم 😭😭😭😭

349 بازدید | 48 پست

هروقت میخوام خونه تمیز کنم غم عالم میریزه رو سرم . از صبح میخوام تمیز کنم نمیتونم 😭😭😭

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی خوشش میاد 

پس چجوری بعضیا دایما در حال تمیز کردنن 

خونه هاشون برق میزنه 😞😞

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

از شنبه شروع کن 😄

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
از شنبه شروع کن 😄

سرکارم 😕😕

پس چجوری بعضیا دایما در حال تمیز کردنن  خونه هاشون برق میزنه 😞😞

اوناخوششون نمیاد بیچاره هامجبورن

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪
من🤭🤭🤭

خوش بحالت 😭😭

پس چجوری بعضیا دایما در حال تمیز کردنن  خونه هاشون برق میزنه 😞😞

اونا وسواس دارن از کثیفی بدشون میاد نمیتونن کثیفی رو تحمل کنن

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

خونم خیلی بهم ریخته س انگار بمب ترکیده 

🤭🤭🤭🤭🤭

سرکارم 😕😕

زیاد به این حرفا مقید نیستم ولی بزار تاسوعا و عاشورا بگذره بعد