2777
2789
عنوان

از خونه تمیز کردن متنفرم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 48 پست

من هرروز صبح بعد از صبحانه خونه رو تمیز میکنم

از شلختگی خونه اعصابم بهم میریزه

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
مگه شنبه تعطیل نیس؟

من معلم انلاینم تعطیل نیستم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد به این حرفا مقید نیستم ولی بزار تاسوعا و عاشورا بگذره بعد

اخه خیلی کثیفه 😭😭

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
من جایی به هم ریخته باشه نمیتونم چایی بخورم

درکت میکنم عزیزم منم اونجوری هستم ولی نه خیلی شدید 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
من به خدا

خوش بحالت 😭😭

من معلم انلاینم تعطیل نیستم 

چه درسی تدریس میکنید عزیزم

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

از یک قسمت شروع کن و بگو فقط همین جارو تمیز می کنم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چه درسی تدریس میکنید عزیزم

زبان انگلیسی 

از یک قسمت شروع کن و بگو فقط همین جارو تمیز می کنم 

اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم 

همه جا پر از خاکه کلی کار دارم مرتب کردن ، ظرف شستن 

گردگیری ، حموم دستشویی و… واااای خدااااا 😰😰😰😰

اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم  همه جا پر از خاکه کلی کار دارم مرتب کردن ، ظرف شستن  گردگی ...

برو از گاز آشپزخونه شروع کن،،من هر وقت اون برق بزنه حس ادامه تمیز کاری بهم دست میده،،،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
برو از گاز آشپزخونه شروع کن،،من هر وقت اون برق بزنه حس ادامه تمیز کاری بهم دست میده،،،

اره دیگه وقتشه برم شروع کنم 

اش کشک خاله س 😞😞

هی بشینم غر بزنم تمیز نمیشه که 😭😭😭🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اره دیگه وقتشه برم شروع کنم  اش کشک خاله س 😞😞 هی بشینم غر بزنم تمیز نمیشه که 😭😭😭🤦‍♀️🤦‍ ...

نه ،ولی یه آهنگ مورد علاقه تو بزار و اول مثلا فقط اشغال جمع کن،لعد لباس هارو بزار سر جاش،همین طور خورد خورد،خسته شدی بشین یه چی بخور