2777
2789
عنوان

از خونه تمیز کردن متنفرم 😭😭😭😭

349 بازدید | 48 پست

هروقت میخوام خونه تمیز کنم غم عالم میریزه رو سرم . از صبح میخوام تمیز کنم نمیتونم 😭😭😭

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی خوشش میاد 

پس چجوری بعضیا دایما در حال تمیز کردنن 

خونه هاشون برق میزنه 😞😞

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

از شنبه شروع کن 😄

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
از شنبه شروع کن 😄

سرکارم 😕😕

پس چجوری بعضیا دایما در حال تمیز کردنن  خونه هاشون برق میزنه 😞😞

اوناخوششون نمیاد بیچاره هامجبورن

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪
من🤭🤭🤭

خوش بحالت 😭😭

پس چجوری بعضیا دایما در حال تمیز کردنن  خونه هاشون برق میزنه 😞😞

اونا وسواس دارن از کثیفی بدشون میاد نمیتونن کثیفی رو تحمل کنن

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

خونم خیلی بهم ریخته س انگار بمب ترکیده 

🤭🤭🤭🤭🤭

سرکارم 😕😕

زیاد به این حرفا مقید نیستم ولی بزار تاسوعا و عاشورا بگذره بعد