2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کردی  هر چی پا رو دم شون تزاری بهتره

دقیقا مخصوصا این ک کلن قاطی بود من واسه ابروم خیلی میترسم اینم از نقطه ضعفم استفاده میکنه و با ابروم تهدیدم میکنه 

دقیقا مخصوصا این ک کلن قاطی بود من واسه ابروم خیلی میترسم اینم از نقطه ضعفم استفاده میکنه و با ابروم ...

حالا فعلا ولش کن خدا کنه بره یکی مثل خودش پیدا کنه سرگرم شه و دست از سرت برداره 

بعضیا بی آبرو هستن بقیه رو هم مثل خودشون میکنن 

مواظب خودت باش 

اه چقدر اوغ م شد از این پسره خیلی بی شرف هست و غیر قابل اعتماد ولش کن بابا 

دقیقا تازه خودش واسم تعریف کرد ک الان سه تا رل داره ولی هیچ کدوم دوست نداری فقط عاشق منه ک من اخلاقم بهش نمیخوره   چندش بود واقعا من چطوری سه سال عین سگ اینو دوس داشتم ها 

دقیقا تازه خودش واسم تعریف کرد ک الان سه تا رل داره ولی هیچ کدوم دوست نداری فقط عاشق منه ک من اخلاقم ...

خب یه تجربه شد که به هر کسی همینجوری اعتماد نکنی و عمرتو براشون بزازی بعضیا واقعا بی ارزش هستن سه سال که هیچ سه ساعت هم وقت گذاشتن براشون اشتباه بخدا 

دعا کن شر ش کم شه از این به بعد بیشتر دقت کن 

بعداً بشیمون نشی 

حالا این عتیقه رو از کجا پیدا کردی ؟؟

اون منو پیدا کرد    تازه ولی این رلشم گناه داشت ها از کلاس شیشم باهم بودن تا وقتی ک پسره با من میوفته بعدش منو این اخلاق مون به هم نمیخورد هعی جدا میشدم اینم دوباره برگشته با اون رل قبلش چون هرچی بهش میگه  فقط میگه چشم ولی من حتی باهاش قرارم نرفتم