2777
2789

عزیزم کات کن باهاش سیم کارتتم عوض کن ایت از اون تنوع طلب هاستا

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون منو پیدا کرد     تازه ولی این رلشم گناه داشت ها از کلاس شیشم باهم بودن تا وقتی ک پسره ...

آفرین کار خوبی کردی اگه  می‌رفتی حتما ازت اتو های بیشتری. جمع می‌کرد و تهدید می‌کرد و بعد زندگیت و خدایی نکرده خراب میکرد  بازم احتیاط کن بعضیا تا آخر خط میان تا یه دختر بی آبرو کنن چون تفریح شونه

کات کردم باهاش عزیزم اره شدیدن تنوع طلب بود  توهم چت هاش رو دیدی؟

نه قشنگم ندیدم ولی با این تعریف هایی که بچه ها کردن فهمیون این نرمال نیست همیشه اول مطمین شو واقن دوست داره برات میمیره بعد رل بزن چون اینجوری احساستم لطمه میخوره اجی گلم  دیگه بهش فکرم نکن

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
چطوری تایپکم رو پاک کنم؟

فکر کنم باید گزارش بزنیم

نه قشنگم ندیدم ولی با این تعریف هایی که بچه ها کردن فهمیون این نرمال نیست همیشه اول مطمین شو واقن دو ...

این لعنتی  یک سال دنبالم بود ها تا  باورش کردم خاستگاریمم اومد خداروشکر خانوادم قبول نکردن  

این لعنتی  یک سال دنبالم بود ها تا  باورش کردم خاستگاریمم اومد خداروشکر خانوادم قبول نکردن ...

الهی این بلا سر منم اومد فقط اون پسره اونقدر مغروره که حرف دلشو نمیزنخ من رفتم زدم گفت سنمون نمیخوره به هم داشت چرت میگفتا حاله این دو سال دنبال من بود خدا رو شکر بهش پا ندادم تو هم خدا رو شکر خانوادت فهمیدن چه ادم چرتیه

خداروشکر  عزیزم ک بهش پا ندادی  

دیگه بهش فکرم نکنیا اجی خوبم دلت گرفت درخواست بده با هم صحبت کنیم♥️

دیگه بهش فکرم نکنیا اجی خوبم دلت گرفت درخواست بده با هم صحبت کنیم♥️

نمیدونم شوک بهم وارد شده یا هرچی ولی وقتی تازه ضربه میخورم گریم نمیخوره فقط یه حس بد میگیرتم و وقتی فکرش رو میکنم و حرفاش رو یادم میاد خندم میگیره  ولی بعد چند هفته نمیدونم چرا بدجوری داغون میشم 

نمیدونم شوک بهم وارد شده یا هرچی ولی وقتی تازه ضربه میخورم گریم نمیخوره فقط یه حس بد میگیرتم و وقتی ...

میفهمم🥺😔♥️

دقیقا تازه خودش واسم تعریف کرد ک الان سه تا رل داره ولی هیچ کدوم دوست نداری فقط عاشق منه ک من اخلاقم ...

سلام دوست عزیزم

اولا که بهت تبریک میگم چون قطعا انقد دلت پاکه و خدا دوست داره که تو رو متوجه ذات پلید اون پسره کرده

دوما خیلی خوشحال باش که در دوران دوستی متوجه خیانتهاش شدی اگر ازدواج کرده بودید.. 😔😔و خوشحال باش که در موقعیتی مشابه اون دختر خانوم نیستی اون دختر بخاطر وقتی که براش گذاشته و تن و بدنش که در اختیار اون شیطان گذاشته‌ و شاید احساسش؛ مجججبورههه باهاش بمونه😢😢

سوما قطعا خود اون خانوم مقصر و مسئول بلاهایی هست که سرش اومده چون زمانی که شما وارد زندگی پسره شدین پسره باهاش سرد شده بعد دوباره برگشته سمتش و این روال مرتبا تکرار شده... "وقتی بهش اجازه می‌داده بره دوراشو بزنه باز برگرده، از همونجا با کوچیک کردن شخصیت خودش پسره رو به رفتن و برگشتنها عادت داده" 

و قطعا اگر ازدواج هم کنن باز هم این شرایط ادامه خواهد داشت

ودر آخر این حسی که دارید کاملا نرماله فکر نکن فقط شما اینجوری. قطعا هر انسانی وقتی که متوجه میشه بهش دروغ گفته شده و در واقع کلک زده شده؛ خیلی ناراحت و سرخورده میشه

بخصوص در روابط با جنس مخالف و اونهم وقتی زمان زیادی رو بهش اختصاص داده باشیم و از همه مهمتر وقتی با احساساتمون بازی شده باشه😓😞😩