سلام دوست عزیزم اولا که بهت تبریک میگم چون قطعا انقد دلت پاکه و خدا دوست داره که تو رو متوجه ذات پل ...
اره واقعا خدا کمکم کرد ک از شر همچین موجود پلیدی راحت شدم ولی خب کلی هم تهدیدم کرده ک اگه ازدواج کنم مشکل برام درست میکنه و اینکه دست از سرم برنمیداره هروقت این دوست دختر بازی هاش کنار بزار بازم میخاد بیاد سراغم متاسفانه منو هم مثل اون رلش خر فرض کرده بود و میگفت اگه به حرفام فکر کنی متوجه میشی ک واقعا عاشقتم خیلی رو مخ بود اشغال واقعا نمیدونم همچین ادمی بقیه رو چی فرض میکنه به غرورم خیلی برخورد چون وقتی فهمید من به دختره پیام دادم با اینکه اون در حق من نامردی کرد بود اشغال از پیج دختر واسم وویس فرستاد ک منو تو یک سال رابطه مون تموم شده نزدیک عشقم بشی پرپرت میکنم و الانم عکست میزارم استوری رسوات میکنم بعدش منم شروع کردم گوه خوردن جلو دختره ک اره منو اون یک ساله تموم کردیم غلط کردم این کارو نکن خانوادم میکشنم گفت به درک بزار بمیری ولی بعدش اومد پی وی خودم شروع کرد به عاشقانه حرف زدن باهام ک من عاشق توام اینا 😑😑بهم خیانت کرد به درک اما غرورم بدجوری خورد کرد جلو دختره (حساب کن کاری کرد ک دختر بهش میگفت کارش نداشته باش ) و من همه واقعیت رو انکار کردم و شروع کردم غلط کردم گوه خوردم کردن تازه یه جاش هم میگفت الان ازت ناراحت نیستم 😢انگاری من مقصرم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
والا الان حس میکنم همسرمم باشه نمیتونم باهاش ادامه بدم دیگه ولی باز میگم شاید واقعااا خدای نکرده تو اون شرایط قرار بگیرم اجبارا ببخشم یا دلم به رحم بیاد اگه التماس کنه