2777
2789
عنوان

حس گناه عمیق

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 141 پست
از شواهد معلومه احساس گناه میکنی ولی اخع واسه چی؟؟؟ زندگیتو دوس نداشتی؟؟ براش زحمت نکشیدی؟؟

تاپیک داستان زندگیمو بخون لطفا

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین تاپیکو خوندم قبل هر چیز

چیزی که توجهمو جلب کرد این بود که واقعا داستان نویس خوبی هستی

من علاقه ای به خوندن زندگی دیگران ندارم ولی تو جذابش کردی

ولیی بابات خیلی بی مسئولیتی کرده درباره شما ها

واقعا بهت حق میدم درباره اتفاقاتی که واست افتاد

اصلا تقیر تو نیس و از قرار معلوم مادرم پشتت نبود....

بنظرم تو دختر خوبی هستی مهتاب وابستگیتو کمتر کن و با منطق ببین

اشتباهت همینجاس دقیقا که قبل اینکه فک کنی تصمیم میگیری

فعلا دو صفحه بیشتر نخوندم ولی مشکوک شدم به نامزدت

واقعا اون مردک دروغگو لیاقت دختر ماهی مث تورو نداشت

اگع قبل این ماجرا بهم میگفتی راهنماییت میکردم

چون معلوم بود عشق دل و حواستو برده بود

ای کاش........‌‌‌

اولین تاپیکو خوندم قبل هر چیز چیزی که توجهمو جلب کرد این بود که واقعا داستان نویس خوبی هستی من علا ...

اولین باریه ک جایی داستان زندگیمو می نویسم

من فقط تو دوران بچگی بقیه رو مقصر میدونم،به نظرم باقی مسئولیت زتدگیمون برعهده خودمه و خودم...کسی مقصر نیس..

ولی به نکته خوبی اشاره کردی،بی مسیولیتی..من جذب مردی شدم که مسولیت پذیر نبود در برابرم...

نمی دونم شما چند سالته،اما خیلی خوب متوجه شدی که من قبل از اینکه فکر کنم تصمیم میگیرم و این یکی از ضعفای منه که نامزدمم ی زمانی بهش اشاره کرد..

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

حرف حرف خودم باشه.؟؟؟ واقعا که مزخرفه چقد زود باوری دختر چرا اجازه دادی ازت سو استفاده بشه؟؟؟

البته که نظر خودتو بده... از کجای قضیه برداشت کردی؟

قبول دارم شرایط خونوادگی خیلی بد بود ولی چرا از چاله خودتو انداختی تو چاه تو که دختره خوبی هستی

فقط شرایط خانوادگی نبود..خیلی هم دلباخته بودم..تلفیق هر دو بود

اصلا واقعا چرا باهاش موندی گلم. اخع خیلی معلوم بود که با یکی دیگس 

اوایل همش خودمم میگفتم چرا انرژی لازم رو نمی ذاره،تماس نمی گرفت زیاد یا کلا رو روال نبود...ولی از یه جایی به بعد واقعا علاقه مندیشو همه خانوادم به چشم دیدن و واقعا انرژی میذاشت و وقت میذاشت..تمام.یک ماه نامزدیمون از نه شب تا چهار صب خونمون بود و کلا از ی زمانی ب بعد خیلی مشتاق بود..و خودشم بعدها به بابام گفت که دو ماه اول ک اومدم دیدم دختر خوبیه اومدم اما بعد واقعا دوسش داشتم و اگه همه باهام مخالفت میکردن بازم می اومدم

واقعا اون مردک دروغگو لیاقت دختر ماهی مث تورو نداشت اگع قبل این ماجرا بهم میگفتی راهنماییت میکردم ...

لطف داری عزیزم 

من هنوزم نتونستم از فکرش دربیام..دارم دنبال راهی برای برگشت میگردم..😔🤦🏻‍♀️

تا کجاش خوندی؟

اولین باریه ک جایی داستان زندگیمو می نویسم من فقط تو دوران بچگی بقیه رو مقصر میدونم،به نظرم باقی مس ...

سنم زیاد نیس ۲۱سالمه

ولی این یه مورد رو خیلی بلدم

چون خیلی اجتماعیم کتابو مقاله رمان و فیلم زیاد میبینم

فقط شرایط خانوادگی نبود..خیلی هم دلباخته بودم..تلفیق هر دو بود

اره گفتم تو پیام بعدیش بهت

چون یکم مشکل داشتی تواین زمینه سعی کردی از خونه پدری فرار کنی با اون حرفایی که بهت زد بابات