2777
2789
عنوان

حس گناه عمیق

1313 بازدید | 141 پست

حس گناه و تقصیر عمیقی دارم که منو رها نمیکنه..جونمو انرژیمو گرفته...حس می کنم تمام اشتباه رو من کردم..من بلد نبودم درست برخورد کنم با حل مسئله..من بلد نبودم درست و به جا تصمیم بگیرم..من بلد نبودم درک کنم چه خبره..بفهمم منفعت من الان چیه..بفهمم الان باید چیکار کنم...بفهمم چی درسته و چی غلط..

دیوانه کننده اشتباه کردم...

الانم خودم گیر افتادم و خودم...

دلم گرفته...

هر چی اشک می ریزم اروم بشو نیست که نیست..

حسرت موند گوشه دلم..همین

کو راهی؟!

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کردی مگه عزیزم؟

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
رفتي سراغ نامزدت؟

نه نرفتم سراغش..اما اگه بدونم چطوری باید برش گردونم این کارو میکنم..حس گناه دارم چونکه اون زمان نتونستم درست تصمیم بگیرم 

دلم ترکید بس غصه و دلتنگی بکشم..انگار بی اون نمیشه هیچی..داغونم

کاش یه راهی بود 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

چیشده که؟

نامزدیم بهم خورده..قصشو نوشتم تو تاپیکام..دلتنگم 

چیکار کردی مگه عزیزم؟

با نابخردی من نامزدم گذاشت رفت..تو تاپیکام قصمو نوشتم

با نابخردی من نامزدم گذاشت رفت..تو تاپیکام قصمو نوشتم

گذشته ها گذشته عزیزم شما باید فراموش کنید و درس بگیرید که دوباره تکرار نکنید 

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
رفتي سراغ نامزدت؟

توبگو چیکار کنم اخه😭

اي بابا هنوزم خودتو مقصر ميدوني بعد از اون حرفهايي ك ما زديم    

اره بخدا روانی شدم..نمی تونم خودمو ببخشم کسبو که عاشقانه دوست داشتم با تعلل از دست دادم..اصلا حال و روزم عادی نیست..هی جلوی خودمو می گیرم نرم زنگ بزنم ب خودش یا باباش

اره بخدا روانی شدم..نمی تونم خودمو ببخشم کسبو که عاشقانه دوست داشتم با تعلل از دست دادم..اصلا حال و ...

ي سرگرمي كاري برا خودت جور كن نشيني فكر و خيال كني

اون بيشتر مقصر بود اون بايد اين قضيه رو جمعش ميكزد و دل ميكند از اون ادم و روابطش و تمومش ميكرد اون تعلل كرد!

ي سرگرمي كاري برا خودت جور كن نشيني فكر و خيال كني اون بيشتر مقصر بود اون بايد اين قضيه رو جمعش ميك ...

چند جا اقدام کردم برا کار پیگیرم...

اره اونم مقصر بود اما منم زیادی طولش دادم..مثل خر گیرکردم تو گل..تمام روز گریه میکنم..نمی دونم چیکار کنم..بخدا مردم بس بی قراری میکنم...هی میکم برم سراغش بازم احتمالا پسم میزنه حال و روزم بدتر مبشه