2777
2789
عنوان

حس گناه عمیق

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 141 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فک کنم صفحه ۳ یا ۴

خوندی بازم کامنت بذار برام🌹

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

خوندی بازم کامنت بذار برام🌹

واقعا که این مردک دختر بازو چرا انقد میخاستی بعد اینهمه خیانت؟؟ 

گول بغل کردنو گریه کردنشو خوردی؟؟ 

خب اون هم لذت میبرد😒بشدت احساسی هستی

زود تصمیم گیری کردی بنظرم باید به چند نفر بصورت غیر مستقیم مشکلتو میگفتی

واقعا که این مردک دختر بازو چرا انقد میخاستی بعد اینهمه خیانت؟؟  گول بغل کردنو گریه کردنشو خور ...

چون خیانتی برام ثابت نشده بود🤦🏻‍♀️😐

و اینکه اره خیلی گریه هاش روم تاثیر داشت و نمی دونم چرا اینقدر گریه می کرد و ابراز علاقه هایی ک مثلا میگفت تو تنها دختری هستی که قلبمو اینطوری تکون دادی و یا مثلا روزی ک حلقه نشون خریدیم بعدش با هم رفتیم بیرون و اشک ریزان میگفت فکرشم نمیکردم بتونم تو این سن کسی رو اینطوری دوست داشته باشم..

این حرفا روم تاثیر گذاشته بود و الان دارم فکر میکنم که راست بودن یا...؟!

الانم فکر می کنم باید به جای اینکه اونهمه تحمل میکردم و یهو دیگه خسته شدم،از اولین نشانه ها مشورت میگرفتم...

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

دختر خوبو خوش قلبی هستی مهتاب جون خیلی دلم میسوزه که گیر این آدم افتادی😞

فطعا خوش قلبی در وجودته ک منو اینطور میبینی

چون خیانتی برام ثابت نشده بود🤦🏻‍♀️😐 و اینکه اره خیلی گریه هاش روم تاثیر داشت و نمی دونم چرا اینق ...

پسرا استاد مخ زنی هستن

باید با یکی در میون میزاشتی حتی غیر مستقیم

پسرا استاد مخ زنی هستن باید با یکی در میون میزاشتی حتی غیر مستقیم

من هنوزم درگیر اونهمه اشک ریختناشم و ابراز علاقه هاش..همش میگم ینی دروغ بود؟!

به ی دختر تورنج سی سال می گفتم و راهنماییاش خیلی کاربردی نبود چون شناختش از اون اقا کم بود...و البته همون دختر ب من میگفت ب نظر من دوستت داره چون تو سوال پرسیدنات مثل یک جلسه حاکمه است..و خیلی بد ازش پرسیدی جریاناتشو..و اونم دوستت داره ک چندین بار در این جلسات محاکمت شرکتکرده

من هنوزم درگیر اونهمه اشک ریختناشم و ابراز علاقه هاش..همش میگم ینی دروغ بود؟! به ی دختر تورنج سی سا ...

واقعا چه رویی داشت هنوزم کوتا نمیومد حتی با اینهمه خیانت........ 

من هنوزم درگیر اونهمه اشک ریختناشم و ابراز علاقه هاش..همش میگم ینی دروغ بود؟! به ی دختر تورنج سی سا ...

خب راهنمایی ربط بع سن نداره

اولا طرف باید شعور لازمو داشته باشه

بعدشم دلسوزت باشه

براش مهم باشی 

واقعا چه رویی داشت هنوزم کوتا نمیومد حتی با اینهمه خیانت........  

همچنان احتیاج دارم یکی خیانتاشو به روم بیاره...