2777
2789
عنوان

حس گناه عمیق

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 141 پست

و حتما بهش بگو ک من تصمیم گرفتم ب خاطر تو بعضی کارام مثل شکاک و تجسس و ... کنار بذارم .دوس دارم اینبار ب روش تو مشکلات حل بشن نه ب روش مشاوره و بابام و پدرت و...  فقط من و تو همه چیو درست کنیم

و حتما بهش بگو ک من تصمیم گرفتم ب خاطر تو بعضی کارام مثل شکاک و تجسس و ... کنار بذارم .دوس دارم اینب ...

بخدا انگار اون داره باهام حرف میزنه...چون اونم همینا رو بهم تذکر داد دوستانه اخرسری..واای چقدر شماها افکارتون نزدیکه

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا انگار اون داره باهام حرف میزنه...چون اونم همینا رو بهم تذکر داد دوستانه اخرسری..واای چقدر شماها ...

اگر رفتی سراغش و یک جاهایی گیر کردی بهم پیام بده تا راهنماییت کنم .تو یکم سنت کمه و یم جاهایی ممکنه از روی کم تجربگی اشتباه کنی.پس حواست خوووب جمع کن .شانس اخرته

ولی مقصر از نظر من نامزدت بود. از همون اول

با حالم چ کنم...؟!

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

با حالم چ کنم...؟!

نمیدونم چجوری راهنماییت کنم ولی من فکر میکنم این آدم برای شما هم زخمه هم درمان

اگه باهاش زندگی میکردی هر روز زخمی میشدی و درد میکشدی 

اگه باهاش نمونی اونوقت درد فراقشو کی به جز خودش میتونه درمان کنه؟

خودتو بسپار به خدا مطمئن باش هر چی خیر و مصلحتت باشه برات پیش میاد.

نمیدونم چجوری راهنماییت کنم ولی من فکر میکنم این آدم برای شما هم زخمه هم درمان اگه باهاش زندگی میکر ...

الان تو فکر برگشت افتادم...

نمی دونم برم سمتش یا نه 

نمیدونم چجوری راهنماییت کنم ولی من فکر میکنم این آدم برای شما هم زخمه هم درمان اگه باهاش زندگی میکر ...

اشتباه من چی بود ک نتیجه اون شد؟!

الان تو فکر برگشت افتادم... نمی دونم برم سمتش یا نه 

ببین تو زندگی با این آدم همیشه باید خودتو به ندیدن و نشنیدن بزنی.اگه واقعا عشقش اونقدر زیاده که میتونی بخاطرش خودتو تو زندگی باهاش نابینا و ناشنوا بکنی پس برگرد.

ببین تو زندگی با این آدم همیشه باید خودتو به ندیدن و نشنیدن بزنی.اگه واقعا عشقش اونقدر زیاده که میتو ...

میتونم

اما نمیدونم چطوری برگردم و چی بگم که برگردیم به هم

؟!

اشتباه من چی بود ک نتیجه اون شد؟!

اشتباه ها بیشترش مال نامزدت بود.که هنوز درگیر گذشته است اومده خواستگاری

صادقانه بخام بگم خیلی هم باهاش مدارا کردی.من جای شما بودم همون موقع که صدای دختره تو ماشین پخش شد برای همیشه جدا میشدم

اینجور مواقع واسطه میفرستن برای آشتی.

هیچکس نیس😐خودمم و خودم..تازه ترس از ابروی خانواده هم مطرحه..چون اشنا هستن

تو شبکه های اجتماعی نمیتونی بهش پیام بدی؟

چرا..ولی خب دیدار موثرتره..تاثیر داره