2777
2789
عنوان

کی حسش قویه یادل پاکه ودعاش میگیره

117 بازدید | 17 پست

بچه ها

من باهمسرم مشکل دارم ،توی تاپیکام هستش مشکلم

۳،۴روزه قهرکردم اومدم خونه مامانم،تواین چنروز حتی یه خبرهم ازش نیست...اینجوری نبود..

دلم گرفته...نمیدونم چیکارکنم....

دلم داره میترکه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزار یک مرتبه ذکر (یا وَدود)بگین مطمئن باش حل میشه 

هر کی دلش پاکه برا منم دعا کنه باردار بشم به زودی 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

دارم از تعجب شاخ در میارم منم دقیقا عین توام و الان دقیقا میخواستم همین تاپیک و بزنم الان خونه مامانمم 😳😳😳😔😔😔😔😔

خدایا دیگه بچه نمیخوام شوهرم و زندگیم و بهم برگردون دلم شوهرم و میخواد خدا یا کمک کن جدا نشه ازم تورو خدا دعام کنید  

هرکی برای اسی گفت برای منم بگه منم دقیقا مشکلم همینه 

خدایا دیگه بچه نمیخوام شوهرم و زندگیم و بهم برگردون دلم شوهرم و میخواد خدا یا کمک کن جدا نشه ازم تورو خدا دعام کنید  
واقعا؟؟؟؟ چقدجااالب تو چ مشکلی داری ک قهری عزیزم

تهمت زدن جاریا 

تهمت زدن جاریا 

مشکل من ولی باخودهمسرمه

بددلی...زندانی شدن۸ساله توخونه،حق انتخاب هیچی نداشتن،ن پوشش ن جایی رفتن،نه کاری کردن...

دهن بازکنمم تندی ودعواس...

باید باب میلش باشم

واسه خودم زندگی نمیکنم۸ساله ازهرچیزم گذشتم