سلام عشقا میخام بعد این تعطیلات موهامو کوتاه کنم پسرونه ای موندم شرایط بهتر بشه برم.آرایشگاه کسی نباشه چن ماه دیگ ام عقدمه و خانوادگی ولی موهام فر وزه با موخوره و ریش موی شدید عقدمم شال میزارم نشد یکم مو اگ در نیومد آرایشگاه خوب میرم جشن نمیگیریم ولی دیگ تصمیم خودمو گرفتم حوصله موهامو ندارم
آخرش گزارش بزنید بترکه ممنونم بچه ها
بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕
از نامزدت بپرس الان نیاین بگین به نامزدش چه ربطی داره و اینا میدونم خودش باید تصمیم بگیره ولی اوا ...
ن عزیزم اینجور چیزا براش ملاک نیست خیلی باشعوره😂
از چی دقیقا تعریف کنه موهای مدل اسکاجیم یا موخوره هام من موی کوتاه بهم میاد بعدها مش میزارم یا رنگ قشنگ😅
بیزحمت عشقم گزارش بزن این تاپیکو