2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست
سادات خانم گفتن احادیث رو داخل دفترچه یادداشت کنید. و هر هفته یه حدیث بنویسید رو در یخچال بچسبونید. ...

عزیزم من تاالان متاسفانه هیچ حدیثی ننوشتم میتونم از الان به بعد بنویسم؟

اللهم عجل لولیک الفرج...
عزیزم من تاالان متاسفانه هیچ حدیثی ننوشتم میتونم از الان به بعد بنویسم؟

اشکال نداره. بله بنویسید. 🥰

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام دوستان من فردا به نیت جمعمون میخونم حدیث شریف کسا رو احتمالا اگه آنلاین نبودم عذر میخوام پیش پی ...

سلام عزیزم، ممنون عزیزم

ان شاالله. التماس دعا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

@saratwin  

سلام عزیزدلم خوبی؟؟؟ 😍

اینجا تاپیک گروه مهدویمون هست ک دوستان چت میکنن 

اگه دوس داشتی حرفی چیزی بزنی اینجا بگو گلم ❤

خییلی ازت ممنونم ک اول صبحی بمحض انجام اعمالت اومدی گزارش دادی 😍😍

عکس پروفایلت انگار هنوز تایید نشده 😊

منتظریم همرنگمون بشی بانو صلواتی مهربان 🥰🥰

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
@saratwin     سلام عزیزم، به جمع ما خوش آمدید. سوال یا صحبتی داشتید. میتونید تو این تاپی ... : /discussion/topic/7063929/%da%af%d8%b1%d9%88%d9%87-%d9%85%d9%87%d8%af%d9%88%db%8c?postId=207136277

سلام عزیزم همه ی توضیحاتو دیشب براشون دادم 

جذب دوم من 😍😍

دلم شاد میشه افراد جدید ب جمعمون اضافه میشن 😊

الحمدلله 😍😍

الهی ک توجمعمون ثابت باشن 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

@فرشتهm71  

سلام عزیزم خوبی؟ 

دیشب تویه تاپیک صدام کرده بودی یلحظه دیدم ک برای سلامتی من وخانوادم صلوات فرستاده بودی خیلی خوشحال شدم  ولی فرصت نکردم جواب بدم 😍❤❤😍😍

الان خواستم اعلانات اضافه رو پاک کنم اشتباهی دستم خورد اعلان شماهم پاک شد 

بعدش خواستم جوابتو بدم ک کلا محو  و گم شد 🥺

خییلی ازت ممنونم عزیزم لطف کردی ❤❤

الهی ک خدا ب شما وخانوادتون هم سلامتی بده و ب هرحاجتی دردل داری بزودی زود برسی بحق این روزجمعه عزیز🤲❤♥️🍀🌹

@saratwin     سلام عزیزدلم خوبی؟؟؟ 😍 اینجا تاپیک گروه مهدویمون هست ک دوستان چت میکنن&n ...

سلام عزیزم خدا نکشتت داشتم با شوهرم حرف میزدم همزمان هم نی نی سایتمو چک میکردم وای به این نوشته شما که رسیدم بلند بلند خندیدم شوهرم. هم با دهن باز فقط نگام میکرد بعد که براش گفتم اونم کلی خندید گفت تو فضای مجازی هم شناختنت الان که خوبه صلوات شمارها صدا نداره ی زمانی ی صلوات شمارهایی بودن که هم بزرگ بودن هم تق و تق صدا میدادن اون دیگه فاجعه ای بود😁ی سوال شما اگه ی نفر که قبلا نماز میخونده و الان نماز خوندن رو به کل گذاشته کنار چکار میکردید دیوونه شدم از دستشون هر چی باهاشون حرف میزنم شده ماجرای نرود میخ آهنی در سنگ اصلا فایده ای نداره تو رو خدا اگه برخورد مشابهی داشتید راهنمایی کنید دلم واسه اینا بیشتر از اونایی که کلا نماز نمیخوندن میسوزه اونا آخه هیچ وقت لذت اینجور عبادات رو نبردن ولی به اینا چی بگم که قبلا تجربش نکرده باشن

سلام عزیزم همه ی توضیحاتو دیشب براشون دادم  جذب دوم من 😍😍 دلم شاد میشه افراد جدید ب جمعمون ...

سلام، اجرت با آقا🌹

همیشه دلت شاد باشه🥰

ان شاالله

@فرشتهm71     سلام عزیزم خوبی؟  دیشب تویه تاپیک صدام کرده بودی یلحظه دیدم ک برای س ...

سلام قربونت اشکال نداره عزیزم 

کلا تو کار حذف اعلاناتی😂

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
چشم گلم. از الان به بعدش مینویسم :)

چشمتون پرنور

@ردمنا  

وای فاطمه من ازدیشب منتظر بودم عشق ۵۵ جوابمو بده و تاپیک بزنه 

الان دیدم صبحی خودش تاپیک زده وخبر نکرده منو😂😂😂

اون همه متن نوشتم دیشب براش ک بنویسه اونجا 

امان ازدست تو الهام 😂😂😂😂

خودم تاپیک بزنم پس ...نیتم همونی بود ک گفته بودم

@عشق55‍    

الان دیدم ۴۰ تاخوندن تموم شده😂😂😂😂

وای جا موندم خودم 😂😂😂

@ردمنا     وای فاطمه من ازدیشب منتظر بودم عشق ۵۵ جوابمو بده و تاپیک بزنه  الان دید ...

😄

شاید پیام آخرت رو ندیده‌ من هم منتظر بودم.‌ تازه گفتم برم بخونم.  به همون نیتی که گفتی.

😄 شاید پیام آخرت رو ندیده‌ من هم منتظر بودم.‌ تازه گفتم برم بخونم.  به همون نیتی که گفتی.

اره شاید ندیده 

نیم ساعت دیگه من تاپیک میزنم میای کمک ؟ 

نصف بچه ها رو تو تگ‌کن نصفش خودم 

اگه میتونی