2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست
@عطرنرجس1400 : https://www.ninisite.com/user/5191a816-1e94-4f60-a96f-22a0884de88e/عطرنرجس1400  ...

سلام عزیزم ازدیشب برای منم آبی نمیشه ببین

ولی اگه دستش چندثانیه بگیره رولینک ازطریق گوگل وارد شه میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/%d9%81%d9%82%d8%b7-%d8%b8%d9%87%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%a7%d9%85-%d8%b2%d9%85%d8%a7%d9%86%d9%85

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام عزیزم ازدیشب برای منم آبی نمیشه ببین ولی اگه دستش چندثانیه بگیره رولینک ازطریق گوگل وارد شه می ...

ممنونم🥰

@parinnn لینک آبی نمیشه. به این روش که فرشته جان، گفتن از گوگل وارد بشید.

یا اینکه میتونید. صفحه دوم همین تاپیک لینکش رو برا یکی از کاربرا گذاشتم. ببینید.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@melika1300     سلام عزیزم روزجمعت بخیر 🌺  شما  ۱۱روز هست ک گزارش خوندن چ ...

ممنون از لطفتون.نت نداشتم،گوشیم هم خراب شده بود.خدا قبول کنه میخونم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
ممنون از لطفتون.نت نداشتم،گوشیم هم خراب شده بود.خدا قبول کنه میخونم

ممنونم عزیزم فقط حدیثارو حتما ببین وبخون وبنویس واسه خودت هرموقع اومدی سایت

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

@عشق55  

سلام عزیزم فردا ک قراره تاپیک بزنی در عنوانش بنویس 

۴۰ حدیث‌کسا هدیه ب حضرت رقیه س وحضرت زینب س 

توضیحاتشم بنویس 

سلام دوستان .

بنیابت از۱۴ معصوم ۴۰ حدیث کسا میخوانیم 

بنیت سلامتی وتعجیل درفرج ورفع موانع ظهور آقا امام زمان عج  و برآورده شدن حاجت قلبی تمام عزیزانی ک درین ختم شرکت میکنن  و تقدیم میکنیم ب رقیه سه ساله آقا امام حسین ع و حضرت زینبِ صبور 🖤

الهی ک بحق حضرت رقیه وبحق حضرت زینب س خداوند بهمگی ما دربرابر امتحانات وابتلائات دنیایی صبر زینبی عطاکند🤲

الهی که بحق این روزجمعه عزیز آقا امام زمان عج نگاهی ب دلهای تک تک ما بیندازد 🤲

عزیزم فرداعصر تاپیک بزن مثلا یا ساعت ۳ یا ۵  تامن بتونم بیام تگ کنم همه رو 

@عشق55     سلام عزیزم فردا ک قراره تاپیک بزنی در عنوانش بنویس  ۴۰ حدیث‌کسا هدیه ب ...

سلام منم هستم 👋لطفا منو هم صدا کنین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام گلم ،ممنون عزیزم😔 چی بگم مهسا که دلم خونه😔 ده روزقبل این اتفاق نی نی دخترخالم که دوروزه بود ...

سلام تسلیت میگم خدا بهتون صبر بده 😢😢

◾️مظلومیت امام زمان ارواحنافداه در کربلای امروز خاک بر سر ما که امام زمانی هستیم و آمده‌ایم ز ...

😭😭😭

@saratwin  

سلام عزیزم، به جمع ما خوش آمدید. سوال یا صحبتی داشتید. میتونید تو این تاپیک  مطرح کنید.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

سلام دوستان من فردا به نیت جمعمون میخونم حدیث شریف کسا رو احتمالا اگه آنلاین نبودم عذر میخوام پیش پیش خدا از همه قبول کنه انشاءالله

سلام گلم ،ممنون عزیزم😔 چی بگم مهسا که دلم خونه😔 ده روزقبل این اتفاق نی نی دخترخالم که دوروزه بود ...

الهی بگردم

خیلی ناراحت کننده ست من که یه غریبم ناراحت شدم دیگه شماها که جای خود دارید ولی ناراحت نباش حتما حکمتی در کاره..تو الان باید مامانت اینا رو دلداری بدی آرومشون کنی تا بوده همین بوده هممون رفتنی ایم..شاید بگی به حرف آسونه ولی دیگه چه کاری ازت بر میاد به جز صبر

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
الهی بگردم خیلی ناراحت کننده ست من که یه غریبم ناراحت شدم دیگه شماها که جای خود دارید ولی ناراحت نب ...

همه ی غصه ام مامانمه،خیلی داییم رو دوست داشت ،کلا داییم جوون بود دست به کمک همه بود تازه الان همسایه هاشون یکی یکی میان میگن چه آدم خوبی بود،یه پیرمرده از همسایه هاشون اومده بود خیلی گریه میکرد می‌گفت محمد آقا هر هفته میومد منو حموم میبرد لباسامو میشست،کارامو میکرد😭خیلی حیف بود داییم 😭

الان چون می‌دونم جاش خوبه یکم آروم ترشدم ...

عزیزم ممنونم ازدرکت حرفات آرومم کرد

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️