2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10412 بازدید | 1567 پست
سلام گلم،بدنیستیم همه روخوندم فقط نرسیدم بیام اعلام کنم،داییم چندروزه فوت کردن ،حال روحیم خوب نبود🖤

سلام عزیزم خدا رحمت کنه🖤

غم آخرتون باشه🤲

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
سلام عزیزم درگیر مراسم داییم بودم،الان اولین روزه گوشی دستم میگیرم،اعمال رو انجام دادم🖤 مرسی ازتوج ...

سلام عزیزم خوبی؟

تسلیت میگم بهت گلم غم آخرت باشه دیگه غم نبینی..دیدم چند روزه نبودی ازت بعید بود که نباشی اصلا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

◾️مظلومیت امام زمان ارواحنافداه در کربلای امروز

خاک بر سر ما که امام زمانی هستیم و آمده‌ایم زیارت عاشورا هم بخوانیم!

مظلوم‌تر از امام حسین علیه‌الصّلاةوالسّلام امام زمان ارواحنافداه است.

تا به حال شده جایی گیر کرده باشی و کسی تو را نشناسد؟ کسی توجهی به تو نکند. در جمعی باشی که نه زبانت را بفهمند و نه خواسته‌ات را جواب بدهند. تو یکی باشی برای خودت.

مولا امیرالمؤمنین علی علیه‌الصّلاةوالسّلام می‌فرماید: «صَاحِبُ هَذَا الْأَمْرِ الشَّرِیدُ الطَّرِیدُ الْفَرِیدُ الْوَحِیدُ».

در جمع ماست، در این کره‌ی زمین با یک میلیارد جمعیت که سیصد چهارصد میلیونش ادعای شیعه‌بودن دارند. امام زمان ارواحنافداه «فرید» است یعنی تنهاست. «طرید» است یعنی طرد شده.

حضرت زینب کبری سلام‌الله‌علیها باشد می‌گوید برای امام زمانت چه کردی؟

حضرت ابالفضل علیه‌السّلام می‌گوید من برای امام زمانم دستم را دادم چشمم را دادم زخم برداشتم، امام زمانم را ندادم. تو برای امام زمانت چه کردی؟

چه سلامی چه علیکی؟! چقدر تسلیم امام زمان بودیم؟

شهوت! محبت‌های مجازی! سرگرم دنیا شدیم. دنیا سرمان را گرم کرد امام زمانمان را گرفت.

اشک می‌خواهی بریزی بگو: یا مولای یا صاحب الزمان! فدای دل دردمندتان. نه زینبی دارید که دنبالتان بگردد و نه عباسی دارید که برایتان دست بدهد. هر روز برای شما عاشوراست.

▪️استاد حاج آقا زعفری‌زاده

@imam_zaman

سلام دوستان عزیزم

این متنو خوندم گفتم الان که داریم تذهیب نفس میکنیم این ذکر هم حفظ کنیم و ورد زبونمون باشه:

〰➿〰➿〰➿〰➿〰➿〰➿〰➿〰

▪️ «اللّهُمَّ الـعَنْهُمْ جَمیعاً»؛ یعنی لعنت بر صفات رذیله‌ای که مرا از امام زمانم جدا کرده و سبب شده من جلوی امام زمانم بایستم.

هر روز با اتباع هواهای نفسانی، چقدر جلوی امام زمان ارواحنافداه شمشیر کشیده‌ایم! 

یک زمینه‌ای فراهم شد شمر آمد جنگید، آن‌ هم تجسد صفات رذیله و خواسته‌های نفسانی بود. وقتی دقت می‌کنیم می‌بینیم درون ما هم این صفات هست.

این لعن یعنی بیزاری‌جستن از این صفات، نه فقط زبانی. این‌قدر تکرار می‌کنی تا سرلوحه‌ی زندگی‌ات قرار بگیرد. بعد باید حرکت کنی.

▪️استاد اخلاق حاج آقا زعفری زاده حفظه الله تعالی

#تزکیه_نفس

🔹سختی تزکیه نفس در قیامت (٣)

➖در قیامت شفاعت که شدی، می‌گویند بنشین کارت را انجام بده. هزار سال - یک روزش هم کم نمی‌شود - بشمار و از آن‌طرف بیرون برو.

- این صفت را پاک کردم.

- الحمدلله.

➖حالا می‌خواهی بیرون بروی می‌گویند: آقا، برگه‌ات کجاست؟ شما که خساست هم داشتی.

- خب چکار کنم؟ می‌شود چشم بپوشید؟

- نه ببخشید، (ملائکه خیلی سخت‌گیر هستند، مو را از ماست می‌کشند) اینجا مهر اهلبیت عصمت و طهارت علیهم‌الصّلاةوالسّلام خورده، شفاعت شدی و داری به بهشت می‌روی؛ ولی آنجا با این صفت راهت نمی‌دهند.

➖آنجا این صفات ظهور پیدا می‌کند.

➖با این بوی گند خساست، بهشت را از بین می‌بری و همه را آزرده می‌کنی.

- چکار کنم؟

- عزیزم، اینجا خودت را پاک کن.

- چقدر طول می‌کشد؟

- هزار سالِ دیگر.

➖در آن پنجاه‌هزار سال، این بیچاره چکار می‌کند، من نمی‌دانم!

➖ اینجا اسباب و وسایل در اختیارتان است.

➖اگر خساست دارید ببخشید تا این صفت از بین برود. آنجا مال هم ندارید که ببخشید و این صفت پاک شود.

➖ پنجاه‌هزار سال طول می‌کشد، اشکال ندارد، به‌هرحال انسان آنجا بهشتی می‌شود.

💠استاد حاج آقا زعفری‌زاده حفظه الله تعالی

@imam_zaman

سلام عزیزم . ای وای میگم چندروزه نیستی 🥺 تسلیت میگم گلم  ان شاءالله خدا رحمتشون کنه 🖤 مواظب ...

ممنون عزیزم😔خدارفتگان شمارم بیامرزه

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
تسلیت میگم فائزه جان انشاءالله روحشون شاد باشه و قرین رحمت الهی باشن🤲🤲🖤🖤

ممنون عزیزم،سلامت باشین،خدا  رفتگان شمارم بیامرزه🖤

سلام عزیزم خوبی؟ تسلیت میگم بهت گلم غم آخرت باشه دیگه غم نبینی..دیدم چند روزه نبودی ازت بعید بود که ...

سلام گلم ،ممنون عزیزم😔

چی بگم مهسا که دلم خونه😔

ده روزقبل این اتفاق نی نی دخترخالم که دوروزه بود بدون هیچ علتی فوت کرد،یعنی داغون شدم عکسش رو دیده بودم ،جیگرم آتیش گرفت...

حالام که دایی مهربونم😭🖤🖤

تو دلم یه غم سنگینی احساس میکنم ،نمی دونم چیکارکنم 😔

سلام گلم ،ممنون عزیزم😔 چی بگم مهسا که دلم خونه😔 ده روزقبل این اتفاق نی نی دخترخالم که دوروزه بود ...

سلام دوست عزیزم. بهت تسلیت میگم انشا... ک غم آخرتون باشه. 

خدارحمتشون کنه. 

سلام دوست عزیزم. بهت تسلیت میگم انشا... ک غم آخرتون باشه.  خدارحمتشون کنه.

سلام عزیزم،ممنون گلم ،خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه🖤

سلام خوبین میشه یکی لینک تاپیک ظهور رو بده لطفا بازم گمش کردم 😥😁

سلام عزیزم، بفرمایید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/%d9%81%d9%82%d8%b7-%d8%b8%d9%87%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%a7%d9%85-%d8%b2%d9%85%d8%a7%d9%86%d9%85https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیزم، بفرمایید https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/%d9%81%d9%82%d8%b7-%d8%b8%d9 ...

@عطرنرجس1400 : https://www.ninisite.com/user/5191a816-1e94-4f60-a96f-22a0884de88e/عطرنرجس1400    

سلام فرشته، بی زحمت لینک تاپیک‌چله رو بذار. برا من آبی نمیشه. چند بار امتحان کردم. نمیدونم مشکل از کجاست.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
ممنون عزیزم😔خدارفتگان شمارم بیامرزه

خیلی ممنونم عزیزم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم